Jogos hogy ezért kevesebb pénzt adok a bátyámnak az esküvőre?
Figyelt kérdés
A bátyámnak a nyáron lesz az esküvője és természetesen meghívtak rá. A probléma az hogy volt egy kis konfliktusunk. Mikor a szüleink eladták a régi házunkat akkor voltak dolgok amiket szétosztottunk magunk között. Na most a bátyám a megkérdezésem nélkül csak úgy elvitte az egyik kanapét ami nekem is nagyon tetszett csak ezt nem mondtam neki hogy esetleg én is igényt tartok rá. Mostmár ott van náluk és mivel a fotelt nem lehet kettévágni ezért mást találtam ki. Le szeretném vonni a fotel árát abból az összegből amit adni akarok nekik. A pontos árát nem tudom de olyan 30 ezer forint lehet. Alapból 50 ezret akartam adni. Szerintetek gáz lenne ha ezért 20-25 ezret adnék. Ha meg furcsállná akkor megmondanám hogy miért ennyit adok.2016. máj. 15. 19:12
41/47 anonim válasza:
Ha annyira le akarod vonni belőle, akkor is max a felét vonhatod ki, mindketten akartátok, ha igazságos akarsz lenni, felezitek.
42/47 anonim válasza:
Egyébként olyan dolgokon osztotkodtatok, amikért a szüleitek dolgoztak meg? Mert akkor nem igazán JÁR semmi, annak kell örülni, amit kapsz.
43/47 anonim válasza:
És szted honnan találja ki, hogy ezért kapott kevesebbet? A kisujjából szopja ki? Ez nem figyelmeztetés... 100% azt fogják gondolni, hogy tahó vagy, nem azt, hogy áááá, ezt azért kaptam, mert nem adtam oda neki azt a tetves kanapét... ha zavar, akkor beszéld meg vele, ennyi. Abból biztos érteni fog.
44/47 anonim válasza:
Miért kéne neked pénzt adnod az ő esküvőjére? Az ő élete. Nem egy kasszából gazdálkodtok.
45/47 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam és eldöntöttem hogy emiatt nem fogok vele bunkóskodni az esküvője napján. Köszönöm a fejmosásokat.
2016. máj. 16. 12:57
46/47 anonim válasza:
Na ez jó döntés, kérdező. És az nem opció hogy átmész valamelyik nap és megkérdezed mennyire kell neki az a kanapé, mert neked nagyon tetszik, kedves emlékeid vannak róla. Ha a testvérem kérné én simán odaadnám neki.
47/47 anonim válasza:
Szerintem hozd el az asztalt és vegyél el valakit Te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!