Mit mondjak a bátyámnak?
Kb fél éve tudom magamról biztosan, hogy meleg vagyok.
Röviden annyi, hogy csókolóztam egy fiúval, akivel utána ezen osszebalhéztunk, hogy ki csókolt meg kit és hogy egyikünk sem meleg.
Bátyám szemtanúja volt egy veszekedesnek, de akkor már csak a másikat szidtuk.
Lényeg hogy bátyámmal is összevesztem aztán kibukott hogy csokoloztam azzal a gyerekkel.
Utána viszont elkezdtem szidni a melegeket nehogy bátyám melegnek tartson.
Végig mosolygott, aztán közölte hogy ő meleg. Utána otthagyott
Most mit mondjak neki?
14 vagyok, ő 19
Azt, hogy: Komolyan meleg vagy?
Válaszol
Mire te:Én is!
És elkezdtek trécselni :D
Csinálj magadnak egy eldobható emailt és küld el neki a linkjét ennek a kérdésnek. Tudni fogja, hogy te voltál / te kértél meg valakit a dologra - ki más értené a dolgot.
Ezzel megúszod a direkt konfrontálódást amit ugyebár kerülsz (ezért is kérdezgeted h mit mondj neki, pedig pontosan jól tudod, csak támogatást akarsz kapni) és még el is mondod neki közvetetten az igazat.
Ez persze nem mentesíti a rendes beszélgetést, de ha van egy kis humora, ezután egyszerübb lenne dumálni.
Csak egy ötlet volt :)
Először is a 4. válaszolóhoz fordulnék: nincs igazad abban, hogy ebben a korban nem alakul még ki igazán a SZEXUÁLIS ORIENTÁCIÓ (ugyanis ebben az esetben erről van szó). Ha valami hasonló okosságot mondasz egy melegnek, gondolj bele abba is, hogy egy heteró tizenévesnek mondanál-e ilyet. A szexuális orientációnak már a pubertáskor kezdetén meg vannak a jelei, sőt később visszaemlékezve akár óvodáskori jelekre is felfigyelhetünk.
Most pedig a kérdezőnek: Ne szégyelld magad! Lehet, hogy azt hiszed, hogy ezzel megsértetted a bátyádat, de nem hülye - biztos leesett neki, miért mondtál annyi mindent a melegekről. Ilyen korban már nincs az, hogy két heteró pasi csókolózik, ezt biztos ő is tudja. Egyszerűen csak állj elé, kérj bocsánatot, majd mond el az egészet.
Az egyetlen gond az a szülőkkel lesz (kivéve ha van heteró tesótok), ugyanis ha megtudják, hogy az (vérszerinti) unoka kérdés egyikőtök részéről sem megoldható, akkor valószínűleg egy darabig nagyon le lesznek törve, de majd megemésztik.
Remélem minden jól fog alakulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!