Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szólnom kéne erről a bátyámnak?

Szólnom kéne erről a bátyámnak?

Figyelt kérdés

Bátyám nem rég jegyezte el a barátnőjét. Egy gyönyörű aranygyűrűt kapott a csaj, gyémánt köveset. Viszont észrevettem, hogy nem hordja. Tesóm azt mondja, hogy neki azt mondta azért nem, mert nagyon értékes és fél hogy elveszíti. Megkérdeztem a csajt is és nekem megmondta, hogy azért nem hordja, mert nem tetszik neki, nem szereti az aranyat, csak ezüst ékszert hord. Bátyámnak viszont nem meri megmondani, mert fél hogy elrontaná az örömét.

Szólnom kéne? Vagy csak utalgassak rá?

2016. ápr. 21. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Miért kell neked ebbe beleszólni? Elvégre ez nem egy o,yan dolog, higy megcsalta vagy hasonló. 2 embert bántanál meg az igazsággal.
2016. ápr. 21. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges. Egyrészt mert a gyűrű tényleg túl értékes lenne hogy csak úgy szabadon hurcibálja, másrészt meg csak fölöslegesen rontanád el a bátyád örömét. Attól, hogy nem hordja a gyűrűt még ugyan úgy szereti, sőt nem akarja megbántani. Ezt ne tedd tönkre.
2016. ápr. 21. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Se nem szólni, se nem utalgatni! Mit szólsz bele a kettőjük dolgába? Csak kárt okoznál, de azt jó nagyot! Foglald el magadat a saját életeden belül!
2016. ápr. 21. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kellene tanulnod nem beleavatkozni a bátyádék dolgaiba. Ne szólj, és ne is utalgass rá, ez nem akkora tragédia, ne rontsd el a bátyád örömét.
2016. ápr. 21. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne szolnod.
2016. ápr. 21. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
túl sok időd van agyalni :D
2016. ápr. 21. 20:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem rosszindulatból akarnék szólni, de ha tesómnak végre leesne mi a helyzet, akkor esetleg vissza tudnák cserélni egy olyanra ami tetszik is a barátnőjének. Mert most ennek így sok értelme van, hogy bezárva tartja az ékszeres dobozában. Ennyi erővel ki is dobhatták volna azt a (nem kevés) pénzt.
2016. ápr. 21. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked akkor se kell beleavatkoznod, ez nem a te dolgod. Mondhatni semmi közöd hozzá. A lány, ha mást akar, majd elintézi.
2016. ápr. 21. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem avatkoznék bele két olyan ember kapcsolatába?, akik alapszinten SEM ismerik egymást - én párom már két hónap után csak fémszínű cuccokat (lánc, karkötő, fülbevaló) vett, mert tudja, hogy utálom a sárga aranyat -, és a komm. sem erősségük.

Gyerekek mind a ketten.

2016. ápr. 21. 21:45
 10/12 antoinette22 válasza:

Ne szólj bele, nem a Te dolgod!

Amúgy az a gáz, hogy a fiú nem ismeri a barátnője ízlését. De majd megoldja a csaj, ha viselni szeretné a gyűrűt.

2016. ápr. 29. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!