Mit csináljak, ha a testvérem állandóan ver?
12/L vagyok o 14, nemsokara 15/L
Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?
Panaszkodd el a szüleidnek!
Tudom, hogy őt védik, de ne csak egyszerűen megemlítsd, hanem sírd el nekik, panaszold el, mutasd meg a verések nyomát, mondj el MINDENT, hogy fáj! Emberfüggő, ki hogyan reagál, sajnos van, aki erre is csak vállatvon vagy még az ellenkezőjét is gondolja majd, de valahogy a szavaiddal érd el, hogy vegyék észre, bajod van a Nővéred Miatt.
Aki azt írta, szólj az osztáyfőnöknek, az jól mondja! Ha a szüleidnél nem érsz el semmit, holnap első dolgod az ofőd megkeresése legyen, akinek mondd el azt is, hogy a nővéred mindent tagad és hogy a szüleid őmellé állnak ki. Neki is megmutathatod az ütések nyomát, ha van a kezeden is, csak húzd fel a pólód ujját.
Sajnálom, hogy ilyen nővéred van! Néha én is elég ideges vagyok, de azért fizikai (no meg lelki) terrorban nem részesíteném az öcséimet az egyéni hülyeségeim miatt!
A lényeg, hogy AZONNAL szólj!
(Sajnálom, jobb ötletem vagy tapasztalatom nincs.)
Esetleg még azt tudod, amit valaki korábban leírt, hogy tölts vele minél kevesebbet, ha külön szobád van, akár zárkózz be.
Szia!
En 13 eves vagyok a noverem 20.Kozzotunk is szokttak vitak lenni foleg amikor kamasz volt sokat verekedtunk.Amikor kicsi voltam nem mindig beszologatott a mai napig is.1-Nem annyira reg volt hogy meguntam es akkorat behuztam neki,ugy hogy csak nezett.Aztan egylore lealtunk.Amugy normalis kapcsolatunk van de neha elvishetettlen.Szoval ne sajnald tord be az orrat es szard le a szuleidet,te is mutasd meg miket csinalt.Aztan ha orditoznak akkor fogd magad menj ki az ajton es 1-2 ora mulva gyere vissza.Hiddel ha nem csinalsz valamit nem all le
Utolso te nagyon eledtelen szerencsetlen lehetsz most komolyan!
Amugy en vagyok az utso ellotti.
Szerintem bevalnna,de a noverem egy helyrol olyan lelki sebbeket rakott belem hogy fuuh.Olyanokat mondott hogy nem kellek senkinek,hogy csunya vagyok (ugy hogy nincs is oka ilyeneket mondani!) Igen a sulim nepszeru diakjai koze tartozok,szoval szart se er a szava
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!