Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha a testvérem...

Mit csináljak, ha a testvérem állandóan ver?

Figyelt kérdés

12/L vagyok o 14, nemsokara 15/L

Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?

2016. ápr. 13. 16:43
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Panaszkodd el a szüleidnek!

Tudom, hogy őt védik, de ne csak egyszerűen megemlítsd, hanem sírd el nekik, panaszold el, mutasd meg a verések nyomát, mondj el MINDENT, hogy fáj! Emberfüggő, ki hogyan reagál, sajnos van, aki erre is csak vállatvon vagy még az ellenkezőjét is gondolja majd, de valahogy a szavaiddal érd el, hogy vegyék észre, bajod van a Nővéred Miatt.

Aki azt írta, szólj az osztáyfőnöknek, az jól mondja! Ha a szüleidnél nem érsz el semmit, holnap első dolgod az ofőd megkeresése legyen, akinek mondd el azt is, hogy a nővéred mindent tagad és hogy a szüleid őmellé állnak ki. Neki is megmutathatod az ütések nyomát, ha van a kezeden is, csak húzd fel a pólód ujját.

Sajnálom, hogy ilyen nővéred van! Néha én is elég ideges vagyok, de azért fizikai (no meg lelki) terrorban nem részesíteném az öcséimet az egyéni hülyeségeim miatt!

A lényeg, hogy AZONNAL szólj!

2016. ápr. 13. 18:28
 32/50 anonim ***** válasza:
Mindig ez a szólj, meg sírj, meg rinyálj... Az anyját nem érdekli, ez a kérdésből és a hozzászólásaiból nyilvánvaló. Az osztályfőnök meg nem fog ilyennel foglalkozni, max behívja az anyját, hogy ez a probléma ami szintén csak a csóri lánynak lesz gáz. Ki kell állnia magáért.
2016. ápr. 13. 18:32
 33/50 anonim ***** válasza:

(Sajnálom, jobb ötletem vagy tapasztalatom nincs.)

Esetleg még azt tudod, amit valaki korábban leírt, hogy tölts vele minél kevesebbet, ha külön szobád van, akár zárkózz be.

2016. ápr. 13. 18:45
 34/50 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy vannak emberek akik tudnak segíteni :)
2016. ápr. 13. 18:57
 35/50 anonim válasza:

Szia!

En 13 eves vagyok a noverem 20.Kozzotunk is szokttak vitak lenni foleg amikor kamasz volt sokat verekedtunk.Amikor kicsi voltam nem mindig beszologatott a mai napig is.1-Nem annyira reg volt hogy meguntam es akkorat behuztam neki,ugy hogy csak nezett.Aztan egylore lealtunk.Amugy normalis kapcsolatunk van de neha elvishetettlen.Szoval ne sajnald tord be az orrat es szard le a szuleidet,te is mutasd meg miket csinalt.Aztan ha orditoznak akkor fogd magad menj ki az ajton es 1-2 ora mulva gyere vissza.Hiddel ha nem csinalsz valamit nem all le

2016. ápr. 13. 19:04
 36/50 A kérdező kommentje:
Koszi. Ez jo otlet
2016. ápr. 13. 19:12
 37/50 A kérdező kommentje:
Utolsó takarodj
2016. ápr. 13. 19:13
 38/50 anonim válasza:

Utolso te nagyon eledtelen szerencsetlen lehetsz most komolyan!

Amugy en vagyok az utso ellotti.

Szerintem bevalnna,de a noverem egy helyrol olyan lelki sebbeket rakott belem hogy fuuh.Olyanokat mondott hogy nem kellek senkinek,hogy csunya vagyok (ugy hogy nincs is oka ilyeneket mondani!) Igen a sulim nepszeru diakjai koze tartozok,szoval szart se er a szava

2016. ápr. 13. 19:29
 39/50 anonim ***** válasza:
Korzeti gyamhivatalnak vagy gyermekvedelmiseknek ird ezt meg, ha tudod csatolj fotokat amiken a veresek nyoma lathato. Gyermekvedelem megkeres majd. Ha nagyon megver elmehetsz a legkozelebbi korhazba is latleletert. Ezek utan anyadat fogjak megkeresni es ott nem lesz enyje bejnye
2016. ápr. 13. 20:17
 40/50 anonim ***** válasza:
De be is mehetsz a legkozelebbi korhaz gyerekosztalyara mutasd meg a verseid akar agyrazkodsra is panaszkodhatsz ( fejfajas, hanyinger, fura latas) es ott az orvosok lehet tudnak segiteni vagy ertesitik a gyerekvedelmiseket. Onnan mar ok fognak evvel foglalkozni es megkeresni anyukadat
2016. ápr. 13. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!