Mit csináljak, ha a testvérem állandóan ver?
12/L vagyok o 14, nemsokara 15/L
Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?
1; osztályfőnőknek mond el.
2; az azért túlzás, h 12 évesen összekőltözz a "kiszemelteddel"....
Én írtam a paprikaspray-t ötletet. Nem is értem aki kritizálja. Az egy eszköz, amely önvédelemre van kitalálva és a támadónak semmilyen egészségügyi gondot nem okoz hosszútávon. Rövidtávon persze rohadt egy érzés lehet.
Nem sok különbség van aközt, hogy valaki megtámad az utcán és lefujod? Miért fújod le? Mert erősebb, senki nem segít, kiszolgáltatott vagy a testi előnye miatt, stb. Most ugyanez a helyzet állt elő. Senki nem segít, anyádék alkalmatlanok a felelősségteljes nevelésre, és erősebb a testvéred. Ez is az egyetlen különbség, hogy a testvéred.
...de mivel mint mondtam, hosszú távon semmilyen baja nem lesz tőle ezért nem látom az okát hogy miért ne lehetne lefujni. Kiváncsi vagyok aki fikázta az ötletem milyen épkézláb ötlettel állna elő... Arról nem beszélve, hogy utána is hiába akarna megverni, eszében lesznek a rossz emlékek, lehet ez eltántorítja. Persze amíg nem lesz normális nálad is lehet önvédelmi eszköz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!