Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?
Ha vissza is ütök neki akkor meg megjobban elkezd verni es mondom sokkal erosebb meg a kezemet is eltorne
2016. ápr. 13. 17:04
12/50 anonim válasza:
Ja, hogy anyud is őt védi. Ezek után nem is csodálom.
2016. ápr. 13. 17:05
13/50 A kérdező kommentje:
Megprobalok beszerezni paprika spray-t vagy valami ilyesmit
2016. ápr. 13. 17:06
14/50 anonim válasza:
10-es te egy idióta vagy :) paprik sray -vel fujja le mi? Aztán mehet orvoshoz. Orvos szól gyermekvédelemnek,majd gyámhivatalnak. Ez nem a 90-es évek. Iskolai verekedésért képesek gyermekvédelemnek szólni. Lefujni a testvérét... Atya Isten te hol nőttél fel. Félelmetes...
2016. ápr. 13. 17:08
15/50 A kérdező kommentje:
A baratnoim azt mondjak hogy jojjek ossze a kiszemeltemmel, es majd o meg ved. De ha anyu megtudná hogy van baratom akkor ugy leorditana a fejem hogy minek ennyi idosen meg ilyenek. A másik meg hogy a noveremnek mindent megenged, nekem meg semmit. Ok hogy idősebb de amikor o volt annyi mint most en mar bármit csinalhatott
2016. ápr. 13. 17:09
16/50 A kérdező kommentje:
Épp most csinálja meg az asztalt, es direkt leveri az innim
2016. ápr. 13. 17:12
17/50 anonim válasza:
nem látszódnak a nyomok rajtad, hogy ver? anyukádnak megmutathatnád, akkor nm mondaná hogy csak kitalálod. amúgy nem is értem, anyukád hol van, hogy nem látja/hallja, amikor bánt téged a nővéred?
2016. ápr. 13. 17:17
18/50 anonim válasza:
A TESTVÉRED NEM MNORMÁLIS EGY IDEGBETEG ÁLAT VÉDD MEG MAGAD!!!!vERD MEG ISTENIGAZÁBOL TERITSD LE A FÖLDRE DE ÚGY HOGY BEVERJE A FEJÉT!!!ANNYIRA HOGY ÉSZHEZTÉRJEN SZERENCSÉJE HOGY NEM VAGYOK OTT A FEKET KOMBI VINNÉ EL.
2016. ápr. 13. 17:17
19/50 A kérdező kommentje:
Gyere akkor ide es vidd el!!! Nem birom!!! Most is itt sirok. Előbb is cseszi le mindkettő a fejem hogy milyen lusta vagyok mert nem takaritok(pedig mar fel is porszivoztam ma) meg ilyenek es nem birom hogy csak egymással foglalkoznak es en le vagyok cseszve allandoan. NEM BIROM 😭😭😭😭
2016. ápr. 13. 17:21
20/50 anonim válasza:
Az uccso vagyok mostmár lehiggadtam megmutattad már magad a szuleidnek hogy kék zöld vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!