Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha a testvérem...

Mit csináljak, ha a testvérem állandóan ver?

Figyelt kérdés

12/L vagyok o 14, nemsokara 15/L

Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?

2016. ápr. 13. 16:43
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Ha vissza is ütök neki akkor meg megjobban elkezd verni es mondom sokkal erosebb meg a kezemet is eltorne
2016. ápr. 13. 17:04
 12/50 anonim ***** válasza:
Ja, hogy anyud is őt védi. Ezek után nem is csodálom.
2016. ápr. 13. 17:05
 13/50 A kérdező kommentje:
Megprobalok beszerezni paprika spray-t vagy valami ilyesmit
2016. ápr. 13. 17:06
 14/50 anonim ***** válasza:
11%
10-es te egy idióta vagy :) paprik sray -vel fujja le mi? Aztán mehet orvoshoz. Orvos szól gyermekvédelemnek,majd gyámhivatalnak. Ez nem a 90-es évek. Iskolai verekedésért képesek gyermekvédelemnek szólni. Lefujni a testvérét... Atya Isten te hol nőttél fel. Félelmetes...
2016. ápr. 13. 17:08
 15/50 A kérdező kommentje:
A baratnoim azt mondjak hogy jojjek ossze a kiszemeltemmel, es majd o meg ved. De ha anyu megtudná hogy van baratom akkor ugy leorditana a fejem hogy minek ennyi idosen meg ilyenek. A másik meg hogy a noveremnek mindent megenged, nekem meg semmit. Ok hogy idősebb de amikor o volt annyi mint most en mar bármit csinalhatott
2016. ápr. 13. 17:09
 16/50 A kérdező kommentje:
Épp most csinálja meg az asztalt, es direkt leveri az innim
2016. ápr. 13. 17:12
 17/50 anonim ***** válasza:
77%
nem látszódnak a nyomok rajtad, hogy ver? anyukádnak megmutathatnád, akkor nm mondaná hogy csak kitalálod. amúgy nem is értem, anyukád hol van, hogy nem látja/hallja, amikor bánt téged a nővéred?
2016. ápr. 13. 17:17
 18/50 anonim válasza:
0%
A TESTVÉRED NEM MNORMÁLIS EGY IDEGBETEG ÁLAT VÉDD MEG MAGAD!!!!vERD MEG ISTENIGAZÁBOL TERITSD LE A FÖLDRE DE ÚGY HOGY BEVERJE A FEJÉT!!!ANNYIRA HOGY ÉSZHEZTÉRJEN SZERENCSÉJE HOGY NEM VAGYOK OTT A FEKET KOMBI VINNÉ EL.
2016. ápr. 13. 17:17
 19/50 A kérdező kommentje:
Gyere akkor ide es vidd el!!! Nem birom!!! Most is itt sirok. Előbb is cseszi le mindkettő a fejem hogy milyen lusta vagyok mert nem takaritok(pedig mar fel is porszivoztam ma) meg ilyenek es nem birom hogy csak egymással foglalkoznak es en le vagyok cseszve allandoan. NEM BIROM 😭😭😭😭
2016. ápr. 13. 17:21
 20/50 anonim válasza:
42%
Az uccso vagyok mostmár lehiggadtam megmutattad már magad a szuleidnek hogy kék zöld vagy?
2016. ápr. 13. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!