Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha a testvérem...

Mit csináljak, ha a testvérem állandóan ver?

Figyelt kérdés

12/L vagyok o 14, nemsokara 15/L

Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?

2016. ápr. 13. 16:43
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
Tegyuk hozza 20cm-el magasabb nalam es sokkal erősebb is.
2016. ápr. 13. 16:45
 2/50 anonim ***** válasza:
56%
Szólj a szüleidnek!
2016. ápr. 13. 16:50
 3/50 anonim ***** válasza:
99%

A testvéred nem normális.

Oké, hogy kamaszodik, de ez egyszerűen tűrhetetlen és minősíthetetlen amit csinál.

Nem vagyok verés párti, de egy jól irányzott füles édesapádtól és megtanulná hol a helye.

Mégis mit képzel magáról?

Külön szobátok van? Ha megoldható, kerüld el, amennyire csak lehet, ég a szobád ajtaját is zárd be. Borzalmas, hogy az embernek a saját testvérétől is félnie kell.

Bár tudnék segíteni neked:(

Szüleid mit szólnak? Beszélj velük, hogy mit csinál veled. Látta akkor anyukád is ezek szerint. Akkor kéne egy jó nagy pofon a tesódnak.

Szóhoz sem jutok.

Nem élhetsz tetsi és lelki terrorban miatta:(

2016. ápr. 13. 16:53
 4/50 anonim ***** válasza:
86%
És a szüleidnek miért nem szólsz? Vagy ha szólsz,miért nem tesznek ellene?
2016. ápr. 13. 16:55
 5/50 anonim válasza:
61%
Rugd pinan erobol, utana tuti beken hagy
2016. ápr. 13. 16:58
 6/50 anonim ***** válasza:
36%
dávid sem az erejével győzte le góliátot ;) hajrá , so k sikert :)
2016. ápr. 13. 16:58
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Anyud lehetne eletkepesebb...apad se tudja leteremteni? Nem kap buntetest? Csak radzol es ennyi? Ez esetben uss neki vissza egy nagy durvat, akar verezzen is az orra. Vedd meg magad!
2016. ápr. 13. 16:59
 8/50 A kérdező kommentje:
Masodik, ha apukámnak ha elmondom akkor megint az lesz mint multkor, hogy apu rakerdez es akkor a nővérem meg mondja hogy nem is meg hogy en verem ot. Van 1 db közös laptopunk(anyu en nővérem) es ha bekapcsolom, és amig tolt elmegyek pl wcre akkor idesurran es elviszi. Anyu meg ot védi inkabb. Tok jol elvannak egymással mindig minden este néznek sorozatokat anyu agyaba es a nagy plazmateven, chips ropi minden. En meg egyedul a szobamba vagyok es tvzek. Minden estem ilyen. Apu mar nem velünk el es ez igy meg nehezebb.
2016. ápr. 13. 17:00
 9/50 anonim ***** válasza:
Szándékosan és rendszeresen nem fogad szót, kiröhögi a szülőt is, sőt be is szól. Apum elverné rajta a port,az biztos. Utána megtudná milyen érzés neked. Nem lehet mindent elintézni azzal, hogy kamasz. Vannak határok.
2016. ápr. 13. 17:04
 10/50 anonim ***** válasza:
74%
Azzal mindenképp legyél tisztában, hogy anyád egy nyomorék. A verések ellen nem sok mindent tudsz így tenni, csak kiállni magadért. Ha elkezd verni vegyél erőt magadon és idegből verd meg, vagy esetleg valamilyen bottal. Szerintem az is egy jó technika, hogy vegyél egy paprikasray-t (1500 forintért már van) lefújod vele amikor megtámad és úgy vered meg jó alaposan. Szoritok!
2016. ápr. 13. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!