Mit csináljak, ha a testvérem állandóan ver?
12/L vagyok o 14, nemsokara 15/L
Mindig csesztet, beszól, kiröhög. Bemegyek a furdoszobaba hajgumiert mert be akartam fonni a hajam hogy göndör legyen o meg kiröhög akkor is hogy úgyis szarul fog állni meg ilyenek. Akkor is röhög rajtam, amikor semmit se csinalok, csak pl ülök a kanapen. Nem tudom mit kell ezen röhögni. Kifesulom a hajam, rohog. Barmi. Mindig megver, előbb is fekszek a szonyegen oda jon es belemrug, nem tudom miert. En ezt mar nem birom. Mar 2 hónapja folyamatos ezeket csinalja. Vissza rúgtam most neki egyet, hogy azert vegye is észre mar magat es elesett. Utana megjobban verni kezdett, nem csak a labaval. En egy nagyon nagyot belecsiptem es elcsavartam a boret. Anyu odajott es mondta a noveremnek hogy hagyja abba. (En csak 2x bantottam, meg rúgtam es megcsiptem, o meg kb 10x belemrugott ugy, hogy en feküdtem a szonyegen!!! Tudjatok mint amikor jol megvernek valakit es a földre kerül es meg tovabb verik.) en csak ott szenvedtem. Anyu hiába szól ra ugyanugy csinálja . Nem tudom mit kellene tennem . A szuleimre nem hallgat. Ver, kirohog, beszol. Mar lelkileg es fizikailag is nagyon bantalmaz. Mindenhol kék es zöld vagyok. Mit kellene tennem?
A testvéred nem normális.
Oké, hogy kamaszodik, de ez egyszerűen tűrhetetlen és minősíthetetlen amit csinál.
Nem vagyok verés párti, de egy jól irányzott füles édesapádtól és megtanulná hol a helye.
Mégis mit képzel magáról?
Külön szobátok van? Ha megoldható, kerüld el, amennyire csak lehet, ég a szobád ajtaját is zárd be. Borzalmas, hogy az embernek a saját testvérétől is félnie kell.
Bár tudnék segíteni neked:(
Szüleid mit szólnak? Beszélj velük, hogy mit csinál veled. Látta akkor anyukád is ezek szerint. Akkor kéne egy jó nagy pofon a tesódnak.
Szóhoz sem jutok.
Nem élhetsz tetsi és lelki terrorban miatta:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!