Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Minimálbér vs gazdagság. Az...

Minimálbér vs gazdagság. Az irigység garantált? Mit tegyek, hogy ne ez legyen a központi téma?

Figyelt kérdés

Féltestvérek vagyunk.

Ő minimálbérért dolgozik 3 kisgyerek mellett, tele hitellel, egy válás közepén van éppen.

Nekem már 18 évesen saját lakásom és autóm volt, egyetemet végeztem és a vőlegényem is jól keres, szóval a magas életszínvonal megmaradt.

De ha találkozunk a testvéremmel, mindig kapunk valamilyen megjegyzést, ami rosszul esik, hiszen én sosem bántottam. Sőt, ha mond is valamit, próbálok nem gonoszul visszaszólni, pedig megtehetném.

Régen jó volt a kapcsolatunk és szerettem vele találkozni, most meg így viselkedik és nem tudom, mit tegyek.

Beszéljek vele nyíltan, vagy engedjem el a beszólásokat a fülem mellett?

2016. márc. 6. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Jaaaj,megint ez a lány!Aki a szokásos gazdagságban képzeli magát.Ez se rossz történet amúgy,írhatnál novellákat,esküszöm várom a hétvégéket a sorozat újabb részeivel.De holnap suli,úgyhogy tanulj is.
2016. márc. 6. 13:31
 12/21 A kérdező kommentje:

Összekeversz valakivel.

Eleget jártam iskolába, 29 évesen ne akarj már visszaküldeni.

2016. márc. 6. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
ha valóban olyan okos értelmes meg intelligens vagy mért itt kérsz tanácsot hogyan kezeld a testvéred akit te ismersz
2016. márc. 6. 14:22
 14/21 anonim ***** válasza:
15%
jogosan merul fel a kerdes kedves elozo hahahaha... erre nem gondolt senki!
2016. márc. 6. 16:51
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
Ez szerintem is a rezidens kamugép. Felismerem, neki mániája, hogy 5-6 nyelven beszél, viszont a (képzeletbeli) munkáját az állandóan változtatja. Na most vagy tele van 5 nyelven beszélő, extrém gazdag emberekkel a Gyakori, vagy ugyanaz a kislányka szórakozik hétvégente.
2016. márc. 6. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Hááát, szerintem sanszos, hogy tele van a gyakori ilyen emberrekel!

Amúgy mostanában szokása ilyen testvéres kérdéseket kiírni, meg megemlítenie, hogy a lakását és autóját az apjától és a nagyszüleitől kapta.

2016. márc. 6. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
És a tesódnak is adtak házat? Mert az úgy lenne igazságos. És beszélj vele nyíltan, másként sosem lesz ennek vége.
2016. márc. 6. 17:45
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Jó helyre írtál, ez aztán tényleg a besavanyodott, irigy emberek gyűjtőhelye :D

Ami volt, elmúlt, gondolj vissza néha a szép dolgokra, és kapáld ki a gazt a kertedből.

Én pont ugyanezt csináltam egy irigy "barátnővel".

Csak arra jók, hogy megkeserítsék az ember életét, neked se legyen jó, ha ők már elcs.szték a sajátjukat...

2016. márc. 6. 18:27
 19/21 anonim ***** válasza:
31%
eszedbe jutott ebben a nehéz helyzetben támogatni mert ha nem jogos a beszolás és messze nem féltékenység
2016. márc. 6. 20:25
 20/21 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező és egyetem alatt mit dolgoztál?

Én sem panaszkodnék, ha a tanulmányaimat és a lakhatásomat is a seggem alá tennék. Sokan nem azért nem tanulnak, mert hülyék hozzá, hanem mert nincs rá anyagi keret, max. 1 diplomáig.

2016. márc. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!