Minimálbér vs gazdagság. Az irigység garantált? Mit tegyek, hogy ne ez legyen a központi téma?
Féltestvérek vagyunk.
Ő minimálbérért dolgozik 3 kisgyerek mellett, tele hitellel, egy válás közepén van éppen.
Nekem már 18 évesen saját lakásom és autóm volt, egyetemet végeztem és a vőlegényem is jól keres, szóval a magas életszínvonal megmaradt.
De ha találkozunk a testvéremmel, mindig kapunk valamilyen megjegyzést, ami rosszul esik, hiszen én sosem bántottam. Sőt, ha mond is valamit, próbálok nem gonoszul visszaszólni, pedig megtehetném.
Régen jó volt a kapcsolatunk és szerettem vele találkozni, most meg így viselkedik és nem tudom, mit tegyek.
Beszéljek vele nyíltan, vagy engedjem el a beszólásokat a fülem mellett?
Összekeversz valakivel.
Eleget jártam iskolába, 29 évesen ne akarj már visszaküldeni.
Hááát, szerintem sanszos, hogy tele van a gyakori ilyen emberrekel!
Amúgy mostanában szokása ilyen testvéres kérdéseket kiírni, meg megemlítenie, hogy a lakását és autóját az apjától és a nagyszüleitől kapta.
Jó helyre írtál, ez aztán tényleg a besavanyodott, irigy emberek gyűjtőhelye :D
Ami volt, elmúlt, gondolj vissza néha a szép dolgokra, és kapáld ki a gazt a kertedből.
Én pont ugyanezt csináltam egy irigy "barátnővel".
Csak arra jók, hogy megkeserítsék az ember életét, neked se legyen jó, ha ők már elcs.szték a sajátjukat...
Kérdező és egyetem alatt mit dolgoztál?
Én sem panaszkodnék, ha a tanulmányaimat és a lakhatásomat is a seggem alá tennék. Sokan nem azért nem tanulnak, mert hülyék hozzá, hanem mert nincs rá anyagi keret, max. 1 diplomáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!