A gazdagság és a rang nem jelent boldogságot, csak a szerelem és a család. Bővebben kitudná valaki fejteni nekem?
Nem, mert ez így ebben a formában nem igaz. Inkább azt mondanám, hogy hiába van rangod, vagyonod, ha nincs kivel megosztanod, nem lehetsz boldog.
De ugyanígy nem lehetsz boldog akkor se, ha korog a gyomrod az éhségtől, és hallod, hogy a szeretteidé is.
Az az ideális, ha minden megvan, pénz is, rang is, szerelem is, család is.
Jha, csak inkább sírok egy ferrariban, mint egy kockaladában.
Van, akinek tökmindegy amúgy, emrt se pénzzel, se anélkül nem talál boldogságot. A pénz hiánya simán tönkre tud tenni egy elvileg boldog családot, de ha nicns kivel a gazdagságot megosztnai, egy idő után az is nyomasztó lehet, még alkalmam ez utóbbit nem volt kipróbálni.
Hát, az az igazság, hogy nekem azért van mit a tejbe aprítani. Nagyon jó, hogy bármikor gyakorlatilga bérmit megvehetek, megyek ide-oda utazgatni. Ez tök jó, és tényleg kényelmes így az életem.
DE, és itt a nagy DE! Magányos vagyok. Nagyon nagyon magányos, és a sok szép dolog amit veszek, csak ideig-óráig boldogítanak.
VOlt idő, amikor vőlegényem volt. Egy koszladt kis albérletben laktunk a belváros hugyos utcái közt, és minden fillért meg kellett számolnunk. Sose voltam olyan boldog, mint azokban az időkben.
Őszintén úgy gonodlom, hoyg az igazi boldogsághoz szükség van az anyagiakra és a szeretetre is. De ha választanom kéne, akkor az összes vagyonomat odaadnám csak egy napért cserébe azokból az időkból, amíg még boldog voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!