A gazdagság és a rang nem jelent boldogságot, csak a szerelem és a család. Bővebben kitudná valaki fejteni nekem?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy kit jelent ez a mondás de valaki bővebben kitudná fejteni?2015. márc. 18. 19:04
11/12 anonim válasza:
Gazdag emberként szólnék hozzá. Még nagyon fiatal vagyok, ahhoz képest, hogy mennyire sikeres. Az egész tini korom és most a húszas éveim is arról szólnak, hogy hajtok, 10 órákat dolgozom egy nap, mert ez tesz boldoggá. Boldog vagyok, ha dolgozom, boldog vagyok, ha pénzt keresek, boldog vagyok, ha ebből a pénzből megveszek valamit, bármi is legyen az. Boldog vagyok, hogy őszinte, bolond és jó barátaim vannak, a családommal nem túl jó a kapcsolatom, még a szüleimmel sem, de ez pl. egyáltalán nem zavar, megszoktam már, a pubertás kor óta így van. Nem volt még rendes párkapcsolatom, de mivel leköt a munkám, nem is foglalkozom ezzel. Nem keresek senkit, szeretek egyedül lenni, egyedül menni nyaralni, valamiért nem érzem úgy, hogy ezt akárkivel is meg kellene osztanom. Illetve mondjuk úgy, hogy szerintem első ránézésre tudni fogom az illetőről, hogy na ő az, aki nekem tökéletes. Szerintem az, hogy a szerelem és a család tesz boldoggá, nem épp igaz. Mivel a családommal rossz a viszonyom, ők értelemszerűen nem tesznek boldoggá, a szerelem meg nincs jelen, szóval megint nem egy faktor. Úgy gondolom, hogy hiába a család, meg a szerelem, ha az ember vágyakozik élmények és pénz után.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 21. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!