Szerintetek zavaró a nagy anyagi különbség két ember között? Ti bevállalnátok az összeköltözést?
A szegénység nem szégyen!
(Viccen kívül, komolyan)
Nem zavaró.
Én a barátomnál élek,még suliba járok,de eleget keres ahhoz hogy majd ne keljen elmenem dolgozni,de nem szeretném,hogy örökre eltartson.
A te esetedben inkább azzal van gond hogy nem akar elköteleződni.így nem hiszem hogy sokáig működne
Köszi a válaszokat! Akkor megnyugodtam, hogy van, akinél működik a dolog.
4-es, nagyon jól megfogalmaztad, tulajdonképpen pontosan ez a bajom!
A munkámat nem akarom feladni, mert egyrészt szeretem csinálni, másrészt pedig megenne az unalom egész nap otthon, csak hát rossz hallgatni, hogy az úgysem fizet semmit.
Nem az anyagi különbség a baj itt. Akár még működhetne is a dolog, ha normális, szerény hozzáállása lenne.
Hanem, hogy nem akar házasságot, gyereket, nem akar elköteleződni. De te úgy ugrálj, ahogy ő fütyül. Meg fennhordja az orrát.
Teljesen átérzem a problémádat, nekem sem esne jól, ha az ő kedvéért veszek valamit, drágábbat mint szoktam, de nem eszi meg, kidobja, csakmert az ő kényes hasa nem ahhoz van szokva. Na meg, hogy nem megy el hozzád az albérletbe, merthogy... az ő házában ott a plazmatévé, meg a bőrkanapé, ami "mégiscsak kényelmesebb, mint az Ikeás bútor"...no komment...
Egy fennhéjazó alak, én nem bírnám vele hosszú távon, "szépen" elmondanám neki, mit tegyen a sok pénzével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!