Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet így gondolkodni?...

Hogy lehet így gondolkodni? Vagy más is csinálná így és én vagyok az, aki hülyén látja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ne haragudjatok ha hosszú lesz..

A szitu a következő: Egy nagy családi házban lakunk Anyum, Apum, nővérem lánya lent. Fent húgom, nővérem és a párja, én. A nővéremék bejelentették, hogy szeretnének egy gyereket. Az első gyereke más apától van. 2 kb max 10nm es szobában laknak. Az sem zavarja őket, ha én is és a húgom is itthon lakunk még(ha 10 évig 10 évig) ők akkor is itthonra akarják. Én úgy gondolom, hogy ha szeretnénk majd családot a párommal, biztos hogy külön.

15 éves voltam mikor született a lánya és rengetegszer nem tudtam aludni, suliban elaludtam, mert vagy jött a foga, vagy akármi. Természetesen megértettem nincs ezzel baj, de most megint kitesz ennek engem és a húgom. Most már nem sulizok, dolgozok reggel 6 tól...

Azt mondja, hogy nem fog albérletbe menni, mikor itthon is lakhat...Oké, de hogy? Alig férnek el. És közösen mi fent használjuk a fürdőt, konyhát. Nekem is és a húgomnak is van benti cicája.

Csak szerintem gáz, hogy így gondolkodik? Hogy nem érdekli a másik? És hogy a "csupaszpi**ára" szüli a másodikat is?

30 éves..

2015. nov. 12. 14:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha az első gyermekét gyámság alá kellett helyezni, akkor a nővérekkel valami nagyon komoly gond kell hogy legyen
2015. nov. 13. 10:37
 32/34 anonim ***** válasza:
te is meg a tesod is felnött ha valami nem teszik bizony el lehet költözni
2015. nov. 13. 18:51
 33/34 anonim ***** válasza:

Mi baj van a törzsi neveléssel? A gyerekeknek hasznos.

A gyámság az már baj, az biztos. De lehet, hogy oka volt vagy van, ki tudja?

A gyerekek meg nem hangosak, nem értem, miért kéne előre félni tőle. Lehetnek rossz napok, betegség, de ki lehet bírni.

Főleg, hogy nem csak a nővéred gyerekéről van szó, hanem a te unokahugodról is. Lehet, hogy kiköpött te lesz.

2015. nov. 26. 01:02
 34/34 Kései Sirató ***** válasza:
"Amúgy meg ha az első gyermekét gyámság alá kellett helyezni, akkor a nővérekkel valami nagyon komoly gond kell hogy legyen" Szerintem is volt valami gond. Mi volt az? Nem volt még 18 éves, amikor megszületett a baba?
2015. dec. 1. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!