Te is "behisztiznél" ha a párod rendszeresen ezt csinálná?
Együtt éltek? Ha nem, akkor minek mész át hozzá takarítani? Ez elég furcsa.
Engem is idegesítene egyébként. Nem kell elszámolnia minden percével és nem kell minden este x időre itthon lennie a férjemnek, de szeretem tudni, mikor jön.
Hisztizni nem szoktam soha és nem is fogok, mert ez a lehetö legidiótább dolog, neked sem seegít, a másik meg csak ideges lesz töle és hülyének tart.
DE: megbeszélném NYUGODTAN, hogy nekem valamennyire fontos az idöbeosztás.
Az sok esetben érthetö, hogy nem tud pontos idöt mondani, hogy mikorra ér haza. De akkor mondja azt, hogy 6 és 8 között valamikor, de ez sem biztos. Akkor nem lesz probléma, ha nem ér akkora oda, amikorra saccolod.
Másodszor nem világos, hogy te azért mégy oda, hoyg takaríts meg fözz, vagy együttéltek.
Az, hoyg szeretitek egymást, nem elég egy kapcsolathoz, ha neked fontos a pontosság, neki meg abszolút léynegtelen, akkor hosszabb távon nem lesz belöle semmi.
Nyilván épp a munkája miatt nem tudja pontosan kiszámolni, hogy mikor ér haza. Ez nem olyan irodai munka, hogy akkor 16:00-kor eldobom a tollat és kilépek az ajtón. A gazdálkodás az ilyen, csinálni kell, amíg kész nincs. Nem fogja más megetetni helyette az állatok, éhen meg nyilván nem maradhatnak.
Egyébként meg baromira nem értem, hogy minek mész oda 1 órával előbb??? Menjél oda úgy, hogy amit mond, annál kicsit később. Addigra már biztosan otthon lesz. Így az a veszély sincs, hogy kihasznál, hogy te takaríts, stb. De ha te direkt órákkal korábban odamész, akkor szerintem fura, hogy panaszkodsz, hogy várod kell rá. Hiszen te mentél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!