Te is "behisztiznél" ha a párod rendszeresen ezt csinálná?
az én sógorom őstermelő!
Ha azt mondta 10 perc, az fél óránál nem szokott többet jelenteni! :D
"Tegnap is késett 20 percet"
Kérdező magadnál vagy??
Ennél még az INTERCITY is többet késik, jó időben!!
Amúgy akkor is ugyanígy hisztizel, ha pl. a menzeszed késik???!
Itt több probléma is van, de veled....
Egyrészt ha a párod nem alkalmazottként dolgozik, akkor meg kell érteni, hogy az nem úgy működik, hogy 4 órakor eldobja a tollat és rohan haza....
Másrészt ha kérdezik, mi a bajod és te erre azt válaszolod, hogy semmi, lényegtelen, akkor ne várd el, hogy a másik megfejti. Akkor ő is úgy áll hozzá, hogy nincs bajod, lényegtelen.
Ehhez nincs is több hozzáfűzni valóm.
Nem hisztiznék és nem sírnék 20-30 perc "késés" miatt.
Egyrészt belátnám, hogy olyan munkája van, amit nem egy fix időpontban tud befejezni, mint azoknak a többsége, akik egy irodában vagy egy gyárban dolgoznak.
Másrészt úgy fognám fel, hogy ha azért durci-murcizom, mert 20-30 perc később ért haza annál, mint amit előtte mondott, ahelyett, hogy örülnék, hogy végre hazaért és együtt lehetünk, akkor én szúrom el a hangulatot és azt az időt, (valószínűleg még korai keléssel számolva is órákat) amit végre együtt tölthetünk.
Vinnék magammal egy jó könyvet, vagy bármi mást, amivel lekötöm magamat addig, amíg hazaér a párom.
Köszönöm szépen mindenki válaszát.
Tudom, hogy túlzás hogy én ez miatt rosszul érzem magam, ezért tettem fel a kérdést, hogy mások erre hogyan reagálnának. Amúgy is keveset vagyunk együtt és ezt nehezen viselem, ráadásul most tél van, akkor mi lesz nyáron? Olyankor lényegesen több a munka, későn van sötét, szóval nem 6-7 órára fog hazaérni, hanem 8-10-re. Én megértem hogy ez egy ilyen munka, de tartok tőle hogy a mi kapcsolatunk rovására fog menni.
"Amúgy is keveset vagyunk együtt és ezt nehezen viselem, ráadásul most tél van, akkor mi lesz nyáron? Olyankor lényegesen több a munka, későn van sötét, szóval nem 6-7 órára fog hazaérni, hanem 8-10-re. Én megértem hogy ez egy ilyen munka, de tartok tőle hogy a mi kapcsolatunk rovására fog menni."
Mi lenne, ha beszállnál a munkába, akkor elöbb lennétek készen, te is jobban el tudnád képzelni, hogy miböl is áll ez a munka és közben is egymás társaságában lennétek.
Hosszabb távon eleve nincs esély arra, hogy ö dolgozik, te meg kihúzod magad alóla, vagy együtt csináljátok, vagy nem sokáig lesztek együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!