Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnal, ha egy csaladtago...

Mit szolnal, ha egy csaladtagod bevallana, hogy rendszeresen belepett a facebook-odra es mindent megnezett?

Figyelt kérdés
Kolcsonadtam egy telefont a sogoromnak, persze vigyaztam, hogy minden szemelyes dolgot kitoroljek, de valahogy bennmaradt a facebook jelszavam, azon rendszeresen belepett es szejelnezett, elolvasott minden intim beszelgetest, informaciovaltast... Nem tudom, hova tenni a dolgot...
2014. szept. 3. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
megköszönném hogy ilyen korrekt volt, és megszakitanàm vele minden kapcsolatot.
2014. szept. 3. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Miért vallotta be? Persze az első kérdés, hogy miért nézegette? De azért neked is lehetne annyi eszed, hogy nem hagyod nyitva.
2014. szept. 3. 10:42
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Én mondjuk nem akadnék ki, mert mások idétlen posztolásán kívül nem sokat találna a facebookomon, de én elvből nem adok kölcsön mobilt senkinek. Inkább odaajándékozom egy régi, de működő mobilt amíg nincs jobb megteszi ez is, de nem adom oda amit én használok.. Szóval a te butaságodért ne a másikat okold. Neked kellett volna mindent törölni ha nem akarod, hogy vájkáljanak benne. Minden ember kíváncsi alapból, és hát megnézte. ez van..
2014. szept. 3. 10:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Egy olyan telefonrol van szo amit en mar nem hasznaltam. Kulon figyeltem ra, hogy kitoroljek mindent, nem tudom, ez hogya tortenhetett, allitolag a jatekok koze elmentettem valahogy.
2014. szept. 3. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Az emberi kíváncsiság határtalan. Ennek nem akadálya a rokoni kapcsolat sem.

Ha nem mondja el a sógorod,akkor nem lenne semmi gondod az egésszel.

Így most csak azon kell agyalnod, hogy volt-e olyasmi írva, amit a sógor, ha összeugranátok, fel tudna használni ellened.

2014. szept. 3. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

istenem ilyenkor örülök h nincs Fb profilom ....

am köszönd meg és tiltsd ki az életetdből

2014. szept. 3. 11:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Semmi pletyka vagy rosszindulatusag nem volt, csak intim dolgokat beszeltem meg a nemi eletemtol megkezdve egeszen apro hulyesegekig baratnokkel. Olyan dolgok, amiket nem oszt meg az ember tortenetesen a sogoraval
2014. szept. 3. 11:23
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Ezért nem tiltanám ki az életemből, mert akkor az egész családi élet borul, nem lennének családi összejövetelek, stb stb.

Viszont megmondanám a véleményem, és figyelnék arra, hogy ne osszam meg senkivel az adataimat.

A kíváncsiság határtalan, és egy természetes emberi tulajdonság. Az ide író szentek is megtették volna, akik most a sógornő kitiltását javasolták...

2014. szept. 3. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

jé az én sógoromnak is mániája, hogy vájkál a magánéletemben, akkor ez nem egyedi eset... én nem tudom mi bajuk van ezeknek, foglalkoznának inkább azzal hogy segítsenek a feleségüknek. Volt hasonló esetem, hogy elolvasta a dolgaimat, bár neki én adtam meg a jelszót más okból. Gusztustalan módon megtiltotta nővéremnek hogy velem szóba álljon meg ilyenek...Azóta rendeződött a viszony de most nemrég volt ilyen, hogy adjam meg a gmail jelszavam mert ő otthonról meg tudja nekem nézni amit nekem nem töltött be wifi nélkül az utcán. Hát mondom nincs az az isten...

Szerintem mindenképp cseszd le érte, beszéld meg tesóddal, hogy ez történt, hogy tudjon róla. Valamint figyelj, hogy nyomul-e rád... Ne adj isten ez is előfordulhat, főleg hogy a nemi életedről olvasott, a másik meg hogy irányításmániás... Vigyázz vele nagyon!!!

2014. szept. 3. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Sok mindent nem tudsz már tenni. Legközelebb óvatosabb legyél mással is. Ilyen az ember alaptermészete sajnos.
2014. szept. 3. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!