Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnal, ha egy csaladtago...

Mit szolnal, ha egy csaladtagod bevallana, hogy rendszeresen belepett a facebook-odra es mindent megnezett?

Figyelt kérdés
Kolcsonadtam egy telefont a sogoromnak, persze vigyaztam, hogy minden szemelyes dolgot kitoroljek, de valahogy bennmaradt a facebook jelszavam, azon rendszeresen belepett es szejelnezett, elolvasott minden intim beszelgetest, informaciovaltast... Nem tudom, hova tenni a dolgot...
2014. szept. 3. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Elmondanám mindenkinek, hogy mit csinált és szólnék, hogy vigyázzanak vele. És új face profilt csinálnék. Én csak akkor tudnék megbocsájtani, ha látom, hogy tényleg őszintén sajnálja, viszont sokan vannak, akik nem is őszintén kérnek bocsánatot, csak azért, mert már annyira félnek a lebukástól. Ezt már csak te tudod.
2014. szept. 3. 20:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Eppenseggel bocsanatot kert, allitolag szegyenli, hogy ezt tette. De ez ugyvderult ki, hogy visszakertem a telefont, mert valaki masnak szuksege volt ra es o ugysem hasznalta (megsem adta vissza magatol, mostmar ertem, hogg miert), ekkor mondta, hogy nem toroltem le a fb alkalmazast, nem is leptem ki, o meg azon csamcsogott unalmaba, hogy en kivel mikor mit...
2014. szept. 6. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:
nem beszelek a sogorommal, nincs okostelefonom, ha lenne max. a ferjemnek adnam oda, o meg belenezhet mindenbe amibe akar, nincsenek titkaim elotte. en is belenezek ha akarok a facebookjaba telefonjaba sot felbontom a leveleit belenyulok a penztarcajaba zsebebe barhova. amiota egyutt vagyunk igy van es n em is lesz maskent. ha titkolnivalom lenne azt mondjuk a baratnommel telefonon beszelnem meg nem irott formaban. vagy emailban amit utana eltorolnek, de mint mondom nincs ilyen gondja egyikunknek sem.
2016. márc. 8. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!