Hogy lehet így gondolkodni? Vagy más is csinálná így és én vagyok az, aki hülyén látja?
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha hosszú lesz..
A szitu a következő: Egy nagy családi házban lakunk Anyum, Apum, nővérem lánya lent. Fent húgom, nővérem és a párja, én. A nővéremék bejelentették, hogy szeretnének egy gyereket. Az első gyereke más apától van. 2 kb max 10nm es szobában laknak. Az sem zavarja őket, ha én is és a húgom is itthon lakunk még(ha 10 évig 10 évig) ők akkor is itthonra akarják. Én úgy gondolom, hogy ha szeretnénk majd családot a párommal, biztos hogy külön.
15 éves voltam mikor született a lánya és rengetegszer nem tudtam aludni, suliban elaludtam, mert vagy jött a foga, vagy akármi. Természetesen megértettem nincs ezzel baj, de most megint kitesz ennek engem és a húgom. Most már nem sulizok, dolgozok reggel 6 tól...
Azt mondja, hogy nem fog albérletbe menni, mikor itthon is lakhat...Oké, de hogy? Alig férnek el. És közösen mi fent használjuk a fürdőt, konyhát. Nekem is és a húgomnak is van benti cicája.
Csak szerintem gáz, hogy így gondolkodik? Hogy nem érdekli a másik? És hogy a "csupaszpi**ára" szüli a másodikat is?
30 éves..
Converting in progress...: "Egy nagy családi házban lakunk Anyum, Apum, nővérem lánya lent. Fent húgom, nővérem és a párja, én. "
Done.
Output: Egy nagy családi házban lakunk. Fent a nővérem és a párja, a húgom illetve én.
Lent a szüleim és a nővérem lánya (aki korábbi kapcsolatból van).
Köszönöm a válaszokat.
Csak sajnos sehogy nem tudom Velük megértetni, hogy ez nem normális. :(
Szüleidnek kéne egyértelműen megmondani, hogyha vállalnak még egy gyereket, akkor azt a saját házukba tegyék, ha nővéred terhes lesz akkor kalap/kabát.
De azt sem értem, hogy a már meglévő gyerek meg másik szinten lakik tőlük:( Foglalkozzon a már meglévővel.
nekem se lenne pofám a szüloi házba szulni.oke ha úgy alakul akkor átmeneti megoldásként 1-2honapig ott lennék, de tartósan nem terveznek oda és nem vállalnék oda gyereket szándékosan
szerintem is a szuleidnek kéne mondani, hogy nagyon szeretik az unokat, és a leendőt is fogják szeretni, de koltozzenek el. ez nem egészséges állapot szerintem
Nem bantasbol kerdezem, felre ne erts, de ha mar dolgozol, miert laksz meg otthon?
(En szerint nem tudnek ennyi emberrel egy fedel alatt elni, akarmekkora is az a haz, es a szuleimmel es testvereimmel elni felnott koromban nem lennek hajlando.)
Egyebkent egyetertek abban, hogy nem korrekt dolog a novered reszerol az elkepzelese.. Viszont sajnos a szuleid felelossege, hogy hatarozottan fellepjenek.
15:14
Már volt, hogy elköltöztem a párommal, de szétmentünk és visszajöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!