Bátyám állandoan kornyikál már alig birom elviselni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
azt képzeli magárol hogy jo hangja van de sajnos nem igy van egész nap csak kornyikál amikor itthon van azt képzeli magárol hogy tehetséges de nem az megörjiti az egész családot hiába szol neki anya hagyja abba nem teszi meg igy ö sem tud mit tenni annyit mond most üssük agyon????????? mondtuk neki ha annyira tehetséges menjen el egy tehetségkutatoba de mindig kitalál vmi kifogást pedig ö mindig azt mondja hogy ö sztár lesz de akkor miért nem akar elmenni xfaktorba vagy valahova? tanulni se tanul mert ö tényleg elhiszi hogy sztár lesz és azt képzeli h nincs szüksége tanulásra de a hangja tényleg nagyon szar senki nem birja elviselni már mindenki mondta neki hogy nagyon szar hangja van meg hogy ne énekeljen mert már nem birjuk de nem hiszi el mit lehet csinálni egy ilyen hulyével? én 16L vagyok ő 17f ti mit tennétek?????????? sztem ez fogyatékos2015. okt. 9. 17:15
31/45 A kérdező kommentje:
58 százalékos köszi a választ ezt majd megcsinálom amit irtál.
2015. okt. 9. 20:24
32/45 anonim válasza:
Erre inkább az lenne a megoldás, hogyha meglepnétek mondjuk egy énektanárral. Szerintem sokkal kedvesebb és hasznosabb megoldás volna, egyikőtök se maradna sértett. Komolyan nagyon csúnyán viselkedsz, én megértem, hogy a bátyád sem változtat, de valamelyikőtöknek mégis csak kéne az okosabbnak lennie.
33/45 A kérdező kommentje:
miért torlik? én csak segitséget akartam kérni, erre valo az oldal, vannak akik csak hulyulni járnak ide, én nem, nem értem miért töröltetitek, rosszindulatu majmok
2015. okt. 9. 20:27
34/45 A kérdező kommentje:
72 százalékos ez lehet jo ötlet, az majd megmondaná neki hogy nem tehetséges és h szörnyu ahogy énekel
2015. okt. 9. 20:28
36/45 anonim válasza:
Amúgy igen én is elkezdenék énekelni, hátha észreveszi magát. :D
38/45 anonim válasza:
Vegyél egy vibrit meg egy üveg vodkát és vezesd le a feszültséget.
39/45 anonim válasza:
58 százalékos vok : szívesen ! 😀
40/45 anonim válasza:
Ha van vodka, vagyis üveg is felesleges a vibri. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!