Bátyám állandoan kornyikál már alig birom elviselni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
azt képzeli magárol hogy jo hangja van de sajnos nem igy van egész nap csak kornyikál amikor itthon van azt képzeli magárol hogy tehetséges de nem az megörjiti az egész családot hiába szol neki anya hagyja abba nem teszi meg igy ö sem tud mit tenni annyit mond most üssük agyon????????? mondtuk neki ha annyira tehetséges menjen el egy tehetségkutatoba de mindig kitalál vmi kifogást pedig ö mindig azt mondja hogy ö sztár lesz de akkor miért nem akar elmenni xfaktorba vagy valahova? tanulni se tanul mert ö tényleg elhiszi hogy sztár lesz és azt képzeli h nincs szüksége tanulásra de a hangja tényleg nagyon szar senki nem birja elviselni már mindenki mondta neki hogy nagyon szar hangja van meg hogy ne énekeljen mert már nem birjuk de nem hiszi el mit lehet csinálni egy ilyen hulyével? én 16L vagyok ő 17f ti mit tennétek?????????? sztem ez fogyatékos2015. okt. 9. 17:15
21/45 A kérdező kommentje:
akkor ne irjál ide ha nem érdekel a nyomorom:D
2015. okt. 9. 19:57
22/45 anonim válasza:
magad alatt vágod a fát, kedves kérdező, ezzel a stílussal nem fogsz sok együttérzésre találni. értelmesen és higgadtan add elő a problémádat, ne hisztizve (simán el tudom képzelni az írásod alapján, ahogy összefüggéstelenül visítasz, ha épp nem tetszik valami) és fogadd el azt is, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek eltérő a véleménye.
23/45 anonim válasza:
Hagyd; elmebeteg szegény. Még az sem tűnt fel neki, hogy nem egy ember írta a helyesírás-dolgot, hanem kb. mindenki... :D
24/45 A kérdező kommentje:
de a testvéremel kapcsolatban nekem van igazam, ezt ti se birnátok, gyertek át hozzánk, fél ora mulva sztem menekulnétek is innen el ahogy csak birtok, ez a hulye helyesirás meg nem érdekel, ezzel csak mégjobban felhuztok
2015. okt. 9. 20:10
25/45 A kérdező kommentje:
lecarom hányan irták, nincs jobb dolgotok mint ilyen hulyeségeket irkálni? most már csak az irjon aki a kérdésre válaszol
2015. okt. 9. 20:11
26/45 anonim válasza:
Elmebeteg. :D (Mármint te, Kérdező, nem a testvéred.)
27/45 anonim válasza:
Na jó, ez már kamu. Kérdező, nekem is van nyomorom, ennél sokkal nagyobb, mégis elő tudom adni értelmesen, ha már segítséget várok másoktól. Mi ez a stílus? Ha tényleg egy 16 éves lány vagy, akkor szégyelld magad.
28/45 anonim válasza:
Vedd fel hangfelvételre , majd játszd le neki ! Vagy mikor fitogtatja a tehetségét , akkor állj neki fintorogni ! Legutolsosorban : ha mondja is hogy milyen tehetséges , akkor mond azt neki ( mindig de mindig ) , hogy : Úr Isten (!) dehogy ! ( ha ilyen tesom lenne , én is elég ideges lennék !!!) 😀
29/45 A kérdező kommentje:
nem kamu ez csak már ugy felidegesitett tesom, most meg itt ezek az emberek, bunko parasztok, megyek tv-t nézni, elegem van beloletek már
2015. okt. 9. 20:22
30/45 anonim válasza:
Hamarosan úgyis kitörlik a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!