Bátyám állandoan kornyikál már alig birom elviselni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
azt képzeli magárol hogy jo hangja van de sajnos nem igy van egész nap csak kornyikál amikor itthon van azt képzeli magárol hogy tehetséges de nem az megörjiti az egész családot hiába szol neki anya hagyja abba nem teszi meg igy ö sem tud mit tenni annyit mond most üssük agyon????????? mondtuk neki ha annyira tehetséges menjen el egy tehetségkutatoba de mindig kitalál vmi kifogást pedig ö mindig azt mondja hogy ö sztár lesz de akkor miért nem akar elmenni xfaktorba vagy valahova? tanulni se tanul mert ö tényleg elhiszi hogy sztár lesz és azt képzeli h nincs szüksége tanulásra de a hangja tényleg nagyon szar senki nem birja elviselni már mindenki mondta neki hogy nagyon szar hangja van meg hogy ne énekeljen mert már nem birjuk de nem hiszi el mit lehet csinálni egy ilyen hulyével? én 16L vagyok ő 17f ti mit tennétek?????????? sztem ez fogyatékos2015. okt. 9. 17:15
11/45 A kérdező kommentje:
te könnyen beszélsz nem neked kell egész nap ezt hallgatnod, helyesirásos beszolásaitokat meg nem unjátok még? kutyát nem érdekli a helyesirás, ha értelmes dolgot nem tudtok irni akkor ne irjatok már, akinek nem inge nem veszi magára, van kulon szobánk de ugy uvolt nála a zene meg ugy kornyikál h már lassan a lakásba nem lehet megmaradni, eskuszom ez fogyatékos, ennek orvos kell, ORVOS!!!!!!
2015. okt. 9. 19:01
12/45 anonim válasza:
Ha az én kölköm lenne és állandóan kornyikálna, úgy a földhöz csapnám, hogy ott nyekkenne.
14/45 A kérdező kommentje:
szivesen megtenném, de nem akarok börtönbe kerulni, az még ennél is szörnyubb lenne
2015. okt. 9. 19:09
15/45 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy énekelhetnél e vele.Légy olyan mint ő.Rájön.Bagy te is jóhangú leszel
17/45 anonim válasza:
Tedd azt, hogy ismerkedsz az írásjelekkel. Ez a szöveg olvashatatlan.
18/45 anonim válasza:
Nekem inkább te tűnsz orvosi esetnek.
19/45 anonim válasza:
Elfelejtettem ideírni: kérdező, ritka nagy prosztó vagy. Ezt azért mondom, mert azt írtad, hogy a kutyát sem érdekli a helyesírás. Nos, minket meg a nyomorod nem érdekel, bele is gebedhetsz.
20/45 A kérdező kommentje:
miért lenne olvashatatlan? sokkal pocsékabb rosszul megfogalmazott szövegeket is láttam már itt gyakorin, am meg mi vagy te nyelvtantanár? nem unod még hogy minden kérdéshez beirod ezt a hulyeséget hogy helyesirás? elhiszem hogy unatkozol meg hogy ez az egyetlen szorakozásod az életben de ez már tényleg szánalmas!!!!!!!!!!! ja és lepontozlak ennyit érsz egy nagy budos NULLÁT!
2015. okt. 9. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!