Nem tudom tovább elviselni a bátyám, de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már régen betelt a pohár, de nem tudok mit tenni. Pár éve rosszat tett, ez nekünk majd fél millióba került. Amúgy is eléggé szegények vagyunk de ő leszarja. Mindenre pénz kell neki, pofattlanul kéri a pénzt anyáéktól. Már az egyetemen is csúszott és most átkerült fizetősre de már csak ez a félév van neki de kb leszarja. Szakdogat már januárba be kellett volna adnia, de semmit nem szól róla. Ha kérdőre vonjuk kiabál és elmegy. Dolgozni sose dolgozott, mert apám szülei belenevelték h ő az isten én meg a csicskája. Én is egyetemista vagyok én segítek otthon pénzt csak kajara azt is keveset kérek. Most lesz a szülinapom és a barátnőim jönnek köszönteni, de bátyám megint itt altatja a barátját. Értitek, meleg. Ez engem nem érdekel h ő kihez vonzódik, de nem szól előre soha és mindig itt van egész hétvégén. Közel van a szobám és minden athallatszik. Így én ide nem hívom a barátnőimet. Elegem van. Anyámek is kivannak de nem olyanok akik kidobnák. Tisztára kész vagyok elmenni én sem tudok. Már anyammal közöltem h ezt így nem bírom tovább vagy magam vagy őt ölöm meg. Tudom ez nagyon erős, de már kivagyok. Elterveztem h holnap tanulok és takarítok de így nem tudok itthon maradni.2014. febr. 21. 20:59
1/6 anonim válasza:
Költözz el, pl Aldiban lehet 6 órában dolgozni, tudsz egyetem mellett, és ha jól tudom a 6 óráért nettó 70 ezret adnak.
3/6 anonim válasza:
Nagy szívás egy ilyen bátty, részvétem :S A szüleidet nem zavarja hogy folyton balhézik, lenyúlja őket lóvéval és még a nyakukra visz még egy embert hétvégenként?
Ha nyitottak a szüleid még valamilyen értelmes kommunikációra, akkor mutass rá hogy a bátyád lassan tönkreteszi az életeteket.
Te pedig próbálj melót keresni, hogy az egyetem után legyen lehetőséged elköltözni. Mert ha a szüleid mégis "megtartják" a bátyádat, akkor nem lesz egy nyugodt életed.
ui: Boldog szülinapot :)
4/6 anonim válasza:
én kiraknám az ilyen ingyenélőt az utcára,a másik ok ,hogy utálom a melegeket....most lelehet pontozni :D
5/6 anonim válasza:
Itt a szüleid is keményen hibásak, hogy nem tesznek semmit, csak magukban morgolódnak. Miért adnak pénzt? Miért nem kötik ki, hogy vagy munka és dolgozzon meg érte, vagy nem kap semmire pénzt? Egyébként ha a nagyszülők nevelték ezt bele, akkor apukád miért nem tett ellene semmit? Amíg a szüleid hozzáállása nem változik meg gyökeresen, addig sajnos nem tudsz mit tenni.
6/6 anonim válasza:
Nekem is van bátyám. 2 is. Az egyik szerette a rendet, hogy mindennek meglegyen a helye és tiszta legyen. Ez eddig szép és jó. A másik kibírhatatlan volt. Mindent szétdobált sosem pakolt el, mindig mindenét elvesztette és anyáméknak kellett újat venni, mindent amit csap tudott tönkretett ( számítógép, botmixer...stb)mindenhol egyszerre volt ott én mindig láb alatt volt és semmit nem lehetett tőle csinálni. Mindenre pénz kellett neki. Végül elment külföldre tanulni és így sokkal nyugisabb a ház. Ha pedig ilyet nem tudsz nála elérni, akkor sajna tűrnöd kell vagy neked kell elmenni. Költözz el vagy menj koleszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!