Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék, hogy végre...

Mit tehetnék, hogy végre kibéküljön velem?

Figyelt kérdés

Öcsém megismerkedett egy nővel még jó par évvel ezelőtt,ő akkor 18 volt a nő 20.

Együtt voltak és persze bemutatta nekünk is.

Valahogy úgy hozta a sors ,hogy ezzel a nővel egymásba szerettünk.Vele szakított és összejöttünk.Ez 8 éve volt,azóta összehazasodtunk van egy 7 éves lányunk és egy 4 éves kisfiunk.Nagyon boldogok vagyunk együtt.

Viszont öcsém azóta nem beszél velem.

Akárhogy akartam vele békülni vagy bocsánatot kérni semmi.Esküvönkön sem volt ott,egyik gyerek keresztelőjén sem,sőt még csak nem is ismeri őket.

Annyira szeretnék vele beszélni és hogy részt vegyünk egymás életében.

Azt tudni kell öcsémről,hogy elég büszke ember,nem igazám tud megbocsajtani.

Leginkább ilyen régi western hőshöz tudnám hasonlítani :) Ez a nem beszél sokat csak ha kell,kemény..."mondtam amit megmondtam" tipusú ember....

Mit csináljak ,hogy megbocsájtson???

30/F

2015. szept. 26. 22:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Hú ha, nem semmi nő lehet! El tudom képzelni:D
2015. okt. 13. 08:46
 42/45 anonim ***** válasza:
51%

#40: "A szerelem elmúlhat, de a vérkötelék megmarad. Tiszteletben kellett volna tartanod a testvéredet. Igaza van, hogy nem bocsát meg. Megérdemlitek."

Igen a vérkötelék megmarad, de a vérkötelékkel nem tudsz családot alapítani, nem tudsz gyereket vállalni és nyugdíjas éveidre egyedül maradsz, mert a testvér nem fog ott ülni az ágyad mellett, mikor beteg vagy stb.

Nyilván sz*r ügy, rosszul jött ki, de én nem ítélkeznék felettük.

2015. okt. 13. 08:54
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az élet hoz ilyen furcsa helyzeteket.

Ha őszinte akarok lenni, én sem tudnék megbocsájtani. Alapból nagyon fájdalmas tud lenni, ha az ember elveszíti a szerelmét, ez egy lelki törés, ha tényleg szeretsz valakit. Ha ezt még megspékeljük azzal, hogy a testvére veszi el tőle, belegondolni is fájdalmas. Ráadásul ha folyamatosan lát titeket együtt, akkor még sokkal nehezebb, és talán még mindig szereti a feleségedet. Nagyon nehéz lehet neki ez a helyzet, és a helyében én sem akarnálak látni titeket, mert megszakadna a szívem, akárhány év után is.

Viszont titeket is meglehet érteni. Szerelmesek lettetek, egy nagyon rossz helyzetben. Ezért én nem ítéllek el egyikőtöket sem. De ha fontos neked a testvéred, akkor hagyd őt. Lehet, hogy tényleg soha nem fog megbocsájtani, és joga van hozzá, hogy haragudjon, és fájjon neki. Ne keresd őt, mert csak marcangolod ezzel is.

2015. okt. 13. 19:57
 44/45 anonim válasza:
0%

Elolvastam a kommenteket, hát ... Nem hiszem, hogy abba a korosztályba tartozom aki beleszólhat ilyen dolgokba (14), de ha már rábukkantam a kérdésre, kifejtem én is a véleményem. A leírásodban nem mondtad el, miért szakított vele. Azért mert rájött, hogy szerelmesek vagytok egymásba?

Ha igen akkor azt hiszem 1 opció van:

-Nem fog megbocsájtani. De azért azt megpróbálhatnád, hogy még egyszer utoljára elmész hozzá, és mondod neki, hogy 'utoljára jöttem el. Ha esetleg meg tudsz....' szóval amit egy előttem válaszoló is írt. Én teljes mértékben meg tudlak érteni titeket, egymásba szerettetek, téged választott, és szerintem az öcsédnek el kellene fogadnia, hogy végülis téged választott. Ez valószínűleg az ő szemében azt jelenti, hogy elcsábítottad. Hát én sem örülnék neki ha ezt tenné a testvérem, de idővel rá kellene jönnöm hogy tényleg jobban járt az a nő, hogy engem elhagyott, hiszen nem szeretett. Ha nem jelentkezik a végső látogatásod után sem, akkor szerintem hagyd.

2015. okt. 14. 16:19
 45/45 anonim ***** válasza:
Na azóta lett valami? Érdekelne, mert nálam is kezd egy hasonló szitu kialakulni.
2017. júl. 29. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!