A húgom 24 éves létére ordibálással és hisztizéssel próbál meg érvényesülni minden alkalommal. Mit tehetnék, hogy befejezze végre?
Hát, valóban nem normális viselkedés.
Én több évvel vagyok nála fiatalabb (tinédzser) a húgodnál ,de én nem viselkedek így.
Az én szüleim is borzasztoak.
Tudom ,hogy most sokan jönnének ezzel a "tini szarral" meg ,hogy majd kinövöd ,meg majd felnőtt korodba bírni fogod a szüleidet meg egyéb....
A szart.
Rajtam is már többször eltört fakanál.
És anyám egész nap ordibál belem (de kiskoromba is)
Először is mihamarabb próbálj meg önállósodni, és elköltözni onnan! Tudom, hogy kettőtök közül nem neked kéne lelépned, de ha nincs más, elvből ne tedd tönkre magad. Gondolom, munkád van, keress egy albérletet, illetve gyűjtögess saját lakásra.
Bocs, hogy én is ezt mondom, de édesanyád meg most legalább visszakap valami abból, amit nevelés címén mávelt veled.
Egyébként meg ez nagyon tipikus nevelési hiba. Gondolom, mindig ő volt a kiskedvenc, akinek ki volt nyalva a s..gge, és bármit el tudott érni egy kis hisztivel.
Hát ez lett belőle. Idővel a fagyi visszanyal, és aki arra lett nevelve, hogy hisztizéssel bármit el lehet érni, az nem fog felhagyni ezzel a szokásával. Főleg, hogy mint írod, most sem mert édesanyátok ellentmondani neki.
Elszúrták a nevelését, és ezt huszonéves korban már nem lehet korrigálni. Egy tizenévesen is már legfeljebb cska némileg lehet alakítani, de egy huszonévest megnevelni lehetetlennel határos. Főleg akkor, ha most is körülötte forog a világ.
Igazából itt csak a drasztikus módszer lehet esetleg hatásos. Szüleidnek kéne a sarkukra állni, és helyretenni a lányukat. Ha máshogy nem, kidobni otthonról. Mi az, hogy valaki a saját családtagjait életveszélyesen fenyegeti? Ez már a btk. szerint is büntetési tétel. Beszélni kell a fejével, és ha nem megy, akkor menjen, boldoguljon egyedül.
De mondom, igazából nem most lett elrontva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!