Mit tehetnék, hogy végre kibéküljön velem?
Öcsém megismerkedett egy nővel még jó par évvel ezelőtt,ő akkor 18 volt a nő 20.
Együtt voltak és persze bemutatta nekünk is.
Valahogy úgy hozta a sors ,hogy ezzel a nővel egymásba szerettünk.Vele szakított és összejöttünk.Ez 8 éve volt,azóta összehazasodtunk van egy 7 éves lányunk és egy 4 éves kisfiunk.Nagyon boldogok vagyunk együtt.
Viszont öcsém azóta nem beszél velem.
Akárhogy akartam vele békülni vagy bocsánatot kérni semmi.Esküvönkön sem volt ott,egyik gyerek keresztelőjén sem,sőt még csak nem is ismeri őket.
Annyira szeretnék vele beszélni és hogy részt vegyünk egymás életében.
Azt tudni kell öcsémről,hogy elég büszke ember,nem igazám tud megbocsajtani.
Leginkább ilyen régi western hőshöz tudnám hasonlítani :) Ez a nem beszél sokat csak ha kell,kemény..."mondtam amit megmondtam" tipusú ember....
Mit csináljak ,hogy megbocsájtson???
30/F
Gyönyörű szép válaszokat kaptál, ha azt írtad volna, hogy folyamatosan csalod a feleségedet, 20 gyereked van 18 nőtől, akkor sem kaptál volna ennyi szépet.
De sajnos ettől eltekintve igazak a válaszok. Ha folyamatosan bocsánatot kéregetsz, azzal csak még jobban felhúzod őt, mivel zaklatásnak veszi. Egyszer utoljára menj el hozzá, mondd el, hogy utoljára mentél, még egyszer bocsánatot kérsz, többet nem zargatod őt, viszont ha bármikor kész nyitni feléd/felétek, bármikor kereshet. Aztán menj haza, és hagyd békén. Ha bármikor találkozol vele, ne jópofiskodj, ne kezdj el vele beszélni az időjárásról, meg tegnapi meccs eredményéről, hagyd őt. Talán egyszer megbocsát, de sanszosabb, hogy sosem fog. Ezt is tartsd az eszedben és próbáld elfogadni.
Nekem is elvették az életem szerelmét, igaz nem a testvérem, csak egy debella exike, de (mint az látszik:D) nem tudok megbocsátani, a mai napig iszonyatosan fáj, pedig azóta családom van.
Szállj le róluk!
Hát nem tudom....talán tényleg le kellene szállnom róla.
Csak annyira szeretném ha normalizalódna a kapcsolatunk...de nem tudok mit csinálni..
meg a haverok exe is tabu, nemhogy a testver csaja.
nem vagytok normalisak a felesegeddel ha azt hiszitek hogy valaha is megbocsajt.
"Én nem csak hogy nem állnék veled szóba, dec le is köpnélek"
Azt már mindketten megkaptuk tőle még az elején....
Miért emberek? az sokkal jobb lett volna, ha sajnálatból hozzá megy az öccséhez és boldogtalan lesz és boldogtalanná teszi az öcsköst így is? Akkor meg az lenne a baj. Próbáltam sajnálatból együtt lenni valakivel, rémálom volt. A megbocsátás meg mindenkinek saját magán múlik.
Kérdező, szerintem hagyd, te megtetted, amit tudtál, innentől rajta múlik. Ha meg akar bocsátani megbocsát, ha nem nem, tehetsz bármit.
nem kell sajnalatbol osszeallni valakivel...
de hatbaszurni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!