Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A hugom élösködik apunkon....

A hugom élösködik apunkon. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Apa egyedül nevelt minket. Én 23 vagyok hugi 20 mindketten lányok vagyunk. Én amiota kikerültem az iskolapadbol dolgozok(fél évig nem volt munkám az elején de azota folyamatosan) én adok itthon a rezsibe a keresetemböl 30at kb.

Ö most végzett a suliban és nem hajlando munkát keresni csak itthon tesped. Eddig az volt a kifogása hogy még vizsga igy meg ugy meg amugy de ennek már egy hete. Nem ir önéletrajzot nem keres munkát. Van hogy néha (kb heti 1x ) bekell ugrania dolgozni ahol kap pár ezer ftot. Ö abbol se ad semmit haza. Nem az hogy mindet de pár ezret vagy vehetne legalább valamit itthonra. De nem, ö elkölti. Természetesen magára. Mégis hogy lehet valaki ilyen semmirekellö? Mégis mit lehetne tenni vele?

2015. jún. 4. 14:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, amíg ez apádnak megfelel, addig te ne szólj bele.

Ha zavar, megmondhatod neki, de ennyi.

2015. jún. 4. 16:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem szebb nálam és nem nyult le tölem senkit. Csak zavar hogy ö bármit megtehet. Ma is megkértem hogy vigyázzon a lányomra amig elszaladok orvoshoz erre nem ért rá mert érdekes pont randija volt. És a kifogás az volt hogy már indul is és nem mondhatja le mert már máskor is lemondta és tetszik neki a fiu nem akarja hogy haragudjon rá. Ja mert ha én haragszunk nem gond. Az le van sz@rva... Egy önzö valami..
2015. jún. 4. 16:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Te aztán utálod a testvéredet, de nagyon! Mi a bajod vele, most őszintén? Féltékeny vagy rá, hogy előtte még ott az élet? Egy hete tette le a vizsgáját és már a szemére veted, hogy nincs munkája? Nem semmi vagy, hallod! Azt se mondhatod, hogy te tartod el, hiszen ha otthon laksz + egy gyereked is van, akkor az a 30 ft rezsi-hozzájárulás, ami miatt annyira odavagy, az jóformán a saját részeteket fedezi, semmi többet. Akkor mi is az a nagy segítség, amit nyújtasz? Miért is böki a csőrödet, hogy apátok egy héttel vizsga után még nem hajította ki a "semmirekellő, munkanélküli" testvéredet? Talán fáj, hogy téged nem tart el senki? Családos nő vagy, vagy legalábbis van egy gyerekedet...

Mellesleg olyan sokat te sem dolgozhattál eddig, ha 23 évesen már van egy gyereked.

2015. jún. 4. 17:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá...Neked meg gyereked van és ot élsz az apád nyakán? Féltékeny vagy, egyértelmű.

Írj vele közösen önéletrajzot! Nézzetek munkat együtt. Lehet, hogy csak nem tudja, hogy kezdjen hozzá.

2015. jún. 4. 19:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én amiota kikerültem az iskolapadbol dolgozok(fél évig nem volt munkám az elején(...)" Egyik üti a másikat, de no para. :D

Biztosan el fog kezdeni melót keresni hamarosan, csak valószínűleg szeretne kicsit pihenni így a vizsgák után. Ha apád nem szól neki érte, és nem is vagytok annyira rászorulva, gondolom nem bánja, úgyhogy addig te se foglalkozz vele.

2015. jún. 4. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy lányod és iskola végeztével egyből elkezdtél dolgozni akkor ki nevelte a gyereket? 1 naposan már bölcsibe adtad? Elég kamugyanús a kérdés.

Illetve 30ezer az semmi két főre, téged is támogat apukád bőven.

Ja és szülő nyakára szülni a semmire az aztán nagyon megfontolt dolog! Te se vagy jobb húgodnál.

2015. jún. 4. 20:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha van lányod, hogyhogy csak fél évet nem dolgoztál az elején? Nem voltál szülési szabin? Megjegyzem, te meg apád nyakára szültél gyereket, neked semmi jogod pampogni.
2015. jún. 4. 20:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok rossz indulatú lenni, de nekem úgy tűnik, hogy féltékeny vagy a húgodra. Nyilván mert leányanya vagy és nem teheted, amit akarsz, a húgoddal ellentétben.

A kettős mérce pedig remekül működik nálad. Fél évig nem dolgoztál, de neki már 1 héttel a vizsga után szívod a vérét. A gyereket pedig magadnak szülted. Néha kell a segítség, de nem elvárható mindig.

2015. jún. 5. 13:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Apád nyakára szültél és még a húgodra mondod, hogy élősködik????
2015. jún. 5. 20:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocsmá', hogy egy fiatal lánynak nem az első, hogy a nővére gyerekére vigyázzon. Vannak evvel foglalkozó nők, úgy hívják, bébiszitter. Ja bocs, akkor nem köpködhetnél a húgodra, hogy ennyire sem képes. Érdekes módon, az én családom meg tudta oldani úgy a kistesó felügyeletét, hogy ne az én programomat kelljen átszervezni miatta, ha már nem én akartam kisbabát.
2015. jún. 6. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!