Mit csináljak a lusta húgommal, aki rajtam élősködik?
Anyu szeptemberben rám sózta az akkor 20 (most már 21) éves tesómat. Vidékről jött föl hozzám lakni. Én majdnem 8 évvel vagyok idősebb, 18 éves korom óta lakom itt Pesten. Ide jártam egyetemre, a tanulás mellett végig diákmunkát végeztem. Nem mondom, hogy rosszul állok anyagilag, mert jól keresek attól függetlenül, hogy a lakástörlesztőm viszi a fizum egyharmadát. Sőt a tesómat is el tudnám tartani - ha nem azért jött volna föl, hogy munkát keressen! Van egy szakmája, jó eszű lány, csak ellébecolta a sulit. Arra vár, hogy felvegyék az egyetemre, de nem akar dolgozni addig. (Szerinte nincs állás. Én keressek neki? Azért néha keresnek ide-oda eladókat.)
A lakásban nem csinál semmit, pedig úgy beszéltük meg, hogy besegít a házimunkába, kitakarít, ez így nekem hasznos lenne, mert reggel 8-tól este 8-ig nem vagyok itthon hétköznap. Mosok rá, főzök rá (vagy hagyok neki pénzt kajára). Bent van a szobájában, ott kuksol egész nap. Még a TB-je sem érdekli (haza kellene mennie a vidéki önkormányzatra, hogy elintézze a papírt), így nincs betegbiztosítása.
Nő létére hogy lehet valaki ekkora korhely?
Decemberben bepasizott, amióta idejár a srác, azóta sokkal több kaja fogy. A fiú nagyon trehány... Nem tudom a szexuális életemet élni, mert zavar, hogy itt a srác (a "partnerem" nem a barátom, csak "az" van).
A húgom elvárja, hogy legyen itthon Coca-Cola (a pasija csak azt issza meg, én meg nem venném magamtól), ha nincs, jön a hiszti. Ma megsütöttem és megfőztem délelőtt, mert átjön a barátnőm négyre. Mondanom sem kell, hogy befalták a kacsasültet (most úgy hogy kínáljam meg a barátnőmet, hogy hiányzik a kacsa fele?), a sütiből meg annyi se maradt, hogy kirakjam egy kis tálcára (kínáljam meg a maradék 4-5 szelettel?).
Jól kihisztizem itt magam...
A tesómnak szoktam agymosást tartani, de azzal jön, hogy én irigy vagyok rá, mert neki van barátja, nekem meg nincs. Vagy azzal, hogy hol találjon munkát ebben a válságban. A beszélgetésnek semmi értelme nincs. Anyuhoz nem akarom visszapasszolni, mert egyrészt jobb neki itt Pesten, másrészt anyunak a második férjével nem jön ki a hugicám. A barátjához nem költöztethetem, mert a szüleivel lakik, pedig annyiszor megfordult a fejemben, hogy összecsomagolom a cuccait.
Közlöd vele a feltételeidet.
1. Otthon a házimunkát ö végzi, amig te dolgozol.
2. A barátja vagy befizet a költségekbe, vagy nem jhet a te lakásodba.
3. Ha nem tetszik neki, akkor egy hónap múlva elköltözhet.
Úgy nézem leültél már vele jópárszor beszélgetni. Nagyon rendes dolog tőled, hogy eddig eltartottad a húgodat, DE..
Én leülnék vele beszélgetni még egyszer utoljára, és ultimátumot adnék..mondjuk úgy 1 hónapot kb.
Amennyiben nem változik meg gyökeresn a helyzet, pl. besegít a házimunkában, figyelmesebb veled is, nem hordja fel folyton a barátját(mert miért ne lehetnének náluk?az hogy ott vannak a szülők szerintem egyáltalán nem gond), akkor szépen elküldeném.
Ha a barátjához nem tud menni, akkor majd megy anyuhoz.
Szerinte elég türelemmel voltál már felé, én nem tűrném tovább.
anyukád milyen rendes, hogy egy léhűtőt a nyakadra küld, amikor kész csoda, hogy egyedül megállsz a saját lábadon..
én elkapnám a kisasszonyt, és közölném vele, hogy ha ettől a perctől kezdve nem tudja mi a dolga, és nem áll neki, akkor indulhat ahova akar
ja és én alapból nem engedném be a pasiját a lakásomba, főleg ha ilyen trehány
nehogy már te érezd magad kellemetlenül a saját lakásodban, amit te vettél meg a keresett pénzeden
Engem nem akarsz eltartani?
Komolyan, vagy masfel eve nem ittam coca-colat -_-
Tarts engem, vagy egy haziallatot, az aranyosabb, es hasznosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!