A hugom élösködik apunkon. Mit lehetne tenni?
Apa egyedül nevelt minket. Én 23 vagyok hugi 20 mindketten lányok vagyunk. Én amiota kikerültem az iskolapadbol dolgozok(fél évig nem volt munkám az elején de azota folyamatosan) én adok itthon a rezsibe a keresetemböl 30at kb.
Ö most végzett a suliban és nem hajlando munkát keresni csak itthon tesped. Eddig az volt a kifogása hogy még vizsga igy meg ugy meg amugy de ennek már egy hete. Nem ir önéletrajzot nem keres munkát. Van hogy néha (kb heti 1x ) bekell ugrania dolgozni ahol kap pár ezer ftot. Ö abbol se ad semmit haza. Nem az hogy mindet de pár ezret vagy vehetne legalább valamit itthonra. De nem, ö elkölti. Természetesen magára. Mégis hogy lehet valaki ilyen semmirekellö? Mégis mit lehetne tenni vele?
Féltékeny vagy, vagy mi a helyzet?
Költözzél külön, hogy ne kelljen sajnáljad, hogy te beadsz a rezsibe és ő nem.
Mit akarsz tenni vele? Nem is értem ezt..
Fél évig nem volt munkád. Ahogy kikerültél az iskolapadból, másnak önéletrajzot küldözgettél?
Majd elkezdi ő is, csak tudod ő mindig a "hugica" marad, a kisebb, akit mindig óvni kell, nem szabad bántani, stb.
másnak=másnap*
bocsánat elirtam :)
Na persze. Én ügyködjek helyette még mit nem. Én már vizsga elött küldözgettem szét és kérdezösködtem. Ö csak kérdezösködik. Hát baromi sokra megy vele.
Ja igen ö apuci kicsi lánya. Tuti itthon fogja enni a penész egész nyáron. Nincs is más dolga csak napozgatni meg fözöcskézni meg strandolgatni. A pénzköltés jaj de megy nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!