Hogyan mondjam meg az 5 éves fiamnak hogy van egy féltestvére?
Figyelt kérdés
A volt férjemnek volt màr egy fia az előző kapcsolatàból aki most 14 éves. Sose talàlkozott az igazi apjàval :( A fiam egyke vagyis az apukàja révén nem. Szeretném ha talàlkoznànak mert úgy érzem joga van hozzà. Természetesen megbeszélném a màsik gyermek csalàdjàval hogy ők mit szólnànak hozzà.Az apja nem akarja ezt.Megtehetem hogy èn elmondom neki és ha igen hogy és mikor?#Fèltestvér
2015. márc. 18. 21:49
11/13 anonim válasza:
Ha a nagyfiú 14 és sosem találkozott az apjával, nem hiszem, hogy a kérdező miatt hagyta ott a régi családot a férj.
12/13 anonim válasza:
Még korai neki elmondani, ha nem tarthatják rendesen a kapcsolatot csak szenvedés lesz belőle (saját tapasztalat) 14L
13/13 anonim válasza:
Hát az igaz hogy még nemértené meg de azért nekem ha 14-éves koromba azt mondták volna h van egy féltestvérem akkor azthiszem elég furán reagáltam volna😊.Persze ez attól is függ h milyen kamasz lesz.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!