Hogy mondjam el neki?
3man lakunk egy házban én a párom és tesom.
a házban egy tv" beltéri egység van" a mi szobánkban.Az enyém..
Na szóval a helyzet az hogy tesom állandóan átjönn és nézzi velünk(oké ez elmegy)de nem tudunk kettesbe lenni se szexelni se beszélgetni semmi párkapcsolati dolgot tenni és ez már több hónapja így megy..mondtam neki vegyen a tv-hez és akkor tudja nézni a saját szobájába,de nem mert az pénz.(most nem dolgozzik)mondtam már neki azt is,hogy néha kettesbe hagyhatna ja este 10-kor kimegy de addigra már elfáradunk mi is megmár semmihez semmi kedvünk..a tesóm nagyon sértödős,mívvel tudnám rávenni,hogy végre vegye már észre magát?
3 lehetőség van:
1. Kizárod a tesód a szobából.
2. Kiteszed a TV-t egy közös helyre, pl. nappali.
3. Kölcsönadod a tesódnak a beltéri egységet, és ti költöztök át a szobájába minden este, ameddig nektek tetszik.
Ne kapcsold be a TV-ét, zárjátok be a szobaajtót.
Esetleg egy táblát is kiakaszthatsz.
Megértem, hogy szeretnétek kettesben lenni, de kérlek gondolj bele az ő helyzetébe is.
Egy párral lakik együtt, az egyik a tesója. Természetesnek veszi a társaságodat, nem feszélyezi magát gondolom. Szeretne TV-zni, saját Tv-re nem futja neki, nem dolgozik, jól esik neki egy kis társaság.
Neki is kellemetlen lehet, hogy elmegy a szobából és nem mer visszamenni, hátha már szexeltek. Vagy, hogy elmegy és tudja, hoyg most tuti azt csináljátok. Én beleőrülnék ebbe. Érezheti azt is, hogy már alig várjátok, hogy lelépjen, csak nagyon kellemetlen neki is.
Nem tudna elköltözni?
Az hogy kirakom a tv-t közös helyre ez a lehetősség felmerült bennem is de a párom itt parádézott,hogy neki kell a tv mert ő az ágyból szereti nézzni meg hogy ő úgy tud csak elaludni ha megy..
De igazad van holnap lehet ki is rakom innem a tv-t.
4-es
Én ezt mind megértem,de nem érzem úgy hogy feszélyezné a dolog,mert ez minden este így megy ://
Elhiszem,hogy társaságra vágyik de már 24éves nem híszem,hogy a miénkre kénne..
Ezért nem akarom megbántani,de az 1000%hogy én nem csinálnám forditott esetben ezt akkor már inkább olvassnék vagy nej tudom..
egy tv szerintem a közösbe illene
a párod meg vegyen.
egy dvb-t vevő használtan 5000 ft.
mondjuk ez ( [link]
ha nincs is sok pénze egy hétvége laatt összelehet szórólapozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!