Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
3man lakunk egy házban én a párom és tesom.
a házban egy tv" beltéri egység van" a mi szobánkban.Az enyém..
Na szóval a helyzet az hogy tesom állandóan átjönn és nézzi velünk(oké ez elmegy)de nem tudunk kettesbe lenni se szexelni se beszélgetni semmi párkapcsolati dolgot tenni és ez már több hónapja így megy..mondtam neki vegyen a tv-hez és akkor tudja nézni a saját szobájába,de nem mert az pénz.(most nem dolgozzik)mondtam már neki azt is,hogy néha kettesbe hagyhatna ja este 10-kor kimegy de addigra már elfáradunk mi is megmár semmihez semmi kedvünk..a tesóm nagyon sértödős,mívvel tudnám rávenni,hogy végre vegye már észre magát?
2015. márc. 12. 21:45
11/11 anonim válasza:
Néhány ember annyira mulya hogy hihetetlen...
Be kell zárni az ajtót sok megoldás nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!