Hogyan mondjam el neki? (Gusztustalan kérdés)
"Ha összecsinálod a WC-t, legalább takarítsd már le!"
Ennyi.
Ha nagyon nem mersz eléállni ezzel a problémáddal (ami amúgy abszolút jogos, és természetesnek kellene lennie részéről a wc kefe használatának...), akkor írhatsz neki egy cetlit, amit ráraksz a lehajtott wc-re, pl. "Kérlek használd a wc kefét, miután elvégezted a nagy dolgodat, mert nem szeretném én letakarítani helyetted!"
Egyébként megjegyzem, ha most a saját véreddel nem tudsz ilyen dolgokat megbeszélni, mi lesz később, amikor esetleg életed párjával laksz együtt? :) Nem bántani akarlak, csak biztatni arra, hogy merj eléállni, mert később még ennél is kellemetlenebb dolgokról kellhet beszélned a házastársaddal vagy a gyerekeiddel.
Nagy probléma, istenem!
Mondd meg neki:"Öcsi húzd le a szart magad után mert lehúzlak vele együtt?!!"
Szerintem bátran szólj neki érte! Ha olyan ember, ő fogja magát kellemetlenül érezni, hogy egyáltalán szólni kellett érte. Plusz ha nem akarja, hogy megint megemlítsd garantáltan odafigyel rá.
Ne légy ennyire félénk, főleg nem a tesóddal szemben. Az ilyen "problémák" normálisak egy háztartásban. :)
Vannak akik undorodnak a wc kefe használatától! Van egy jobb megoldás! Mielőtt leül az ember a wc-re tép egy kis wcpapírt és belehelyezi a csészébe (nem kell sok) !Arra megy az anyag és szépen folt nélkül le is folyik!Meséld tesódnak,hogy hallottál egy ilyet,szerinte jó ötlet?:)
Jelzem legalább a wc kefe se büdösödik,koszolódik!
érdekes, hogy testvéri kapcsolatban félénkség van, gátlássoság, meg "kényes téma".
de én amikor meglátnám sikítanék egy óriásit, hogy hallja az egész ház, hogy ki nem takarította le a wc-t maga után??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!