Hogy mondjam meg nekik, hogy ne zajongjanak?
Hazajött mindkét tesóm az egyetemről. Tegnap kaptak egy játékot, de nagyon hangosan ordibálnak, ha valmi összejön benne. Viszont engem rendesen megrémít a hangoskodásuk. Amúgy is csendes ember vagyok, s zenét még halgatni se merek. Ha nekik így elmondanám, akkor valószínű ez a válasz lenne: " te le vagy sz**va!'' vagy pedig "te ne szólj bele!" meg ilyenek.
Mit tegyek? Nekik laptop-uk van, s nekem gépem, szóval költözni nem tudok.
Utálom az ilyen embereket.
Összeszorított fenékkel kell ülni, teljes csendben, nehogy megzavarják a kis világukat.
Emlékszem heti szinten feljött egy csaj az alattunk lévő lakásból, hogy ne lépkedjünk olyan hangosan (!) meg, hogy egész nap fel-alá járkálunk.
Én délelőtt, párom délután dolgozott, egyikünk se egy nagy járkálós, inkább kockulós, de az ilyen emberek miatt nem szerettük azt az amúgy tökéletes albit.
Legyél már egy kicsit kompromisszum készebb. Mi se szóltunk a csajnak, hogy tisztán halljuk, hogy szexel valakivel a fürdőben, akkor a lépteink zaja miatt ő se pampogjon.
Neked se szólnak, hogy mit tudom én horkolsz esténként, te is hagyd már békén őket. Gondolom albiból, vagy koliból jönnek, ahol folyton figyelni kell, hogy csendben legyenek, legalább otthon érezzék már jól magukat.
Mi az hogy megrémít? Mi az hogy nem mersz zenét hallgatni? o.O
Használj fülhallgatót aztán nézz valami filmet..
ma 11:43
Ha bárki ilyet csinálna a gépemmel, minden további nélkül feljelenteném és/vagy agyonverném.
Még ötletnek se vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!