Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg nekik, hogy...

Hogy mondjam meg nekik, hogy ne zajongjanak?

Figyelt kérdés

Hazajött mindkét tesóm az egyetemről. Tegnap kaptak egy játékot, de nagyon hangosan ordibálnak, ha valmi összejön benne. Viszont engem rendesen megrémít a hangoskodásuk. Amúgy is csendes ember vagyok, s zenét még halgatni se merek. Ha nekik így elmondanám, akkor valószínű ez a válasz lenne: " te le vagy sz**va!'' vagy pedig "te ne szólj bele!" meg ilyenek.

Mit tegyek? Nekik laptop-uk van, s nekem gépem, szóval költözni nem tudok.

2014. dec. 21. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, ember..... ha amiatt zavarna, mert tanulnod kellene, vagy valami, akkor megértenélek. DE ÍGY?! Hogy csak a "lelki nyugalmadat" zavarják?! Ne legyél nevetséges... Hallgass zenét, vagy valami...
2014. dec. 21. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én így mondanám: Zoli, Pisti, légyszíves, legyetek halkabbak. Egy nap 1x, függetlenül a választól, a napi első ordítás után. Nem szapulnám, szidnám őket, vagy ilyesmi, simán megkérném. Ha tojnak a fejedre, akkor szólhatsz a szülőknek (ha még nem vagy 18) vagy elköltözhetsz albérletbe (ha már elmúltál).
2014. dec. 21. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Utálom az ilyen embereket.

Összeszorított fenékkel kell ülni, teljes csendben, nehogy megzavarják a kis világukat.

Emlékszem heti szinten feljött egy csaj az alattunk lévő lakásból, hogy ne lépkedjünk olyan hangosan (!) meg, hogy egész nap fel-alá járkálunk.

Én délelőtt, párom délután dolgozott, egyikünk se egy nagy járkálós, inkább kockulós, de az ilyen emberek miatt nem szerettük azt az amúgy tökéletes albit.

Legyél már egy kicsit kompromisszum készebb. Mi se szóltunk a csajnak, hogy tisztán halljuk, hogy szexel valakivel a fürdőben, akkor a lépteink zaja miatt ő se pampogjon.

Neked se szólnak, hogy mit tudom én horkolsz esténként, te is hagyd már békén őket. Gondolom albiból, vagy koliból jönnek, ahol folyton figyelni kell, hogy csendben legyenek, legalább otthon érezzék már jól magukat.

2014. dec. 21. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi az hogy megrémít? Mi az hogy nem mersz zenét hallgatni? o.O

Használj fülhallgatót aztán nézz valami filmet..

2014. dec. 21. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért az ordibálás meg a lépések zaja szerintem nem egy kategória. Nem azt írta a kérdező, hogy a beszélgetés zavarja, hanem hogy az ordítozás. Engem is zavarna.
2014. dec. 21. 16:07
 6/8 anonim válasza:
Mond nekik, hogy ha nem fejezik be elveszed a játékot és nem kapják majd vissza...mindig csak a szigor jön be:)
2014. dec. 22. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
mikor nincs otthon kapcsold be a gépet, szedd le az oldalát és addig dobálj egy csavart az alaplaphoz amíg el nem kezd füstölni meg szikrázni, a többi megy magától
2015. jan. 12. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

ma 11:43

Ha bárki ilyet csinálna a gépemmel, minden további nélkül feljelenteném és/vagy agyonverném.

Még ötletnek se vicces.

2015. jan. 12. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!