Hogyan mondjam el nekik, hogy falcolok?
Figyelt kérdés
Már egyre többször kérdeznek rá, hogy mik azok ott a karomon?
Már 4 éve kezdtem és hosszabb-rövidebb időre sikerült abbahagynom. Kiderült, hogy stresszes és depressziós vagyok. Járok pszichológushoz is.
2014. dec. 1. 19:36
1/25 anonim válasza:
Èn azt szoktam mondani,hogy megkarmolt a cica:)Nyilvàn nem hiszik el,de vadidegeneknek minek magyarázkodnèk?
2/25 A kérdező kommentje:
Az én karom végig van vagdosva. Nem olyan mint a macskakarmolás, mert olyanom is van.
2014. dec. 1. 20:09
3/25 anonim válasza:
Nagyon kár azért,hogy csak igy tudod kifejezni a fájdalmad, a bánatodat stb!?
4/25 anonim válasza:
Nyilván nem hülyék, és tudják, hogy mi az!
Mi bajod van?
5/25 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy nekem mi bajom van, hanem az, hogy hogyan mondjam el nekik.
2014. dec. 1. 20:34
6/25 anonim válasza:
Sohasem ertettem miert jo elcsunyitani az embernek magat ilyen vagdossassal. Mondjuk addig jo mig nem ertem.
7/25 anonim válasza:
Velem is ez van, bár én már évek óta leálltam vele.
Nagyon sokan kérdezik (többnyire olyanok természetesen, akiknek semmi közük nincs hozzá), hogy mi az, én én is ilyen banális válaszokat szoktam mondani, hogy megkarmolt a macska, meg beleestem a rózsabokorba, összeverekedtem a kaktuszgyűjteményemmel. Jól tudják miért sebes a karom, de mégis megkérdezik. Hülye kérdésre hülye választ adok.
Sajnálom, hogy ez a problémád, és szurkolok, hogy végleg le tudj állni vele, és meggyógyulj <3
8/25 anonim válasza:
Így B+: Falcolok, mert egy hülye idióta vagyok, és nem véletlenül járok pszichológushoz sem!!! Remélem megértitek! Kösz!
10/25 anonim válasza:
Nincs semmi baja, csak most van az emos korszaka. Majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!