Hogyan mondjam el nekik, hogy falcolok?
Már egyre többször kérdeznek rá, hogy mik azok ott a karomon?
Már 4 éve kezdtem és hosszabb-rövidebb időre sikerült abbahagynom. Kiderült, hogy stresszes és depressziós vagyok. Járok pszichológushoz is.
mond el nekik a valódi okot.
Az igazság arcon csap,de muszáj lesz!
szurkolok érted.!!
"Már nem engedhettem meg magamnak a depresszió "luxusát"."
Az a baj, hogy aki ilyet ír, az nem tudja mi az a depresszió. Manapság mindenre szokás rásütni. A depresszió nem luxus, amit megengedsz magadnak, vagy nem engedsz meg magadnak. Az egy betegség. Lehet, hogy nem látszik, de attól az. Ugyanolyan, mintha egy törött lábú embernek mondanád, hogy nem engedheti meg magának a sántikálás luxusát, hát miért nem megy el futni egy maratont, majd utána igazán felszabadult lesz.
# 22/23
Igazad lehet. Örülnék, ha ez valóban csak hosszan tartó rossz hangulat lett volna. Az azt bizonyítaná, hogy erősebb vagyok, mint gondoltam. Mégsem volt depresszió. Jelenlegi helyzetemen mondjuk, ez már sajnos nem segít.
Szia! En is vagdosom magam...
Probalok vele leallni de nem megy..
Tolem is kerdezgetik hogy mi az ott ?
En azt szoktak mondani.. Unatkoztam....
..........................
Kedves normalatlan valaszolok !
Nem ertem miert szoljatok le a
Komoly gondokkal kozdu embereket!
MIERT ? MIERT SZOLJATOK LE ?
NINCS JOBB DOLGOTOK !!! Nem ertek ti semmit... Dogoljetek Meg !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!