Hogy fogadnátok ha kiderülne hogy a húgotok leszbikus/biszex?
Hogyan fogadnám? A testvérem, a húgom. Attól, mert megtudnám a fent leírtakat nem változna semmit. S tudod miért? Mert a testvérem, az aki kiáll mellettem, ha kell, aki ott van, amikor szükségem van rá, akit szeretek. Ilyen vallomás se változtatna semmit az ügyön. Nem tartom annyi lényegesnek annak a nemét, akit szeret, a fontos, hogy boldog legyen, hogy élje az életét, hogy merjen cselekedni. Ha neked elmondta, akkor értékeld, mert ahhoz, hogy valaki ilyet mondjon el hatalmas bizalom s bátorság szükségleltetik. Bízott benned, ha elmondta, hitt benned. Ne okozz neki csalódást. Fogadd el, hosz a világ nem omlott össze. Olyan században élünk, ahol nincsenek határok s nem is kellenek. Minek? Csak a boldogságunk útjába állnának. Tehát, ha én ilyet megtudnék, akkor támogatnám, megszeretném ismerni a választottját, próbálnék jó testvér lenni.
Sokan vannak a mai világban is, akik nem merik az ilyet felvállalni, nem mernek igazat mondani, nem mernek kitárulkozni. Büszke lennék rá, mert Ő mert, mert Ő megtette, mert Ő nem félt.
Elfogadnám, nem változna semmi, a testvérem maradna, szeretném tovább is, kiállnék mellette, falaznék is, ha szükséges. Én mernék a testvére lenni.
Segíteném amiben tudnám, mert manapság ezt az emberek többsége a szexuális beállítottságot egyáltalán nem magán, hanem társadalmi ügynek tekinti.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!