Hogyan hozzam szóba, hogy leszbikus-e?
Már pár éve gyanakszom a húgomra, hogy az. 24 éves, és még egy barátjáról sem tudunk, hogy lett volna, pedig csinos, jófej közvetlen lány. Azonban 1-2 évente barátnőkkel lakik együtt, volt, hogy egy szobás lakásban, és senkit nem engedett be oda a családból. Ez még oké is lenne. De volt egy év még 4 éve, hogy együtt laktunk egy albérletben, és volt egy barátnője, aki kb. hetente 4-5x ott aludt nálunk. A húgomnak egy egyszemélyes ágya volt, és abban aludtak mindig ketten. Akkor kezdtem el gyanakodni, hogy ez azért nem hétköznapi.
Ha rákérdezek, hogy van-e valakije, tetszik-e neki valaki, mindig eltereli a kérdést.
A tudtára akarom adni, hogy nekem ezzel nincs bajom, ha így van, de nem tudom, hogy ildomos-e felhoznom, vagy várjak, amíg ő megnyílik? Mert ha felhozom, és vad ellenkezésbe kezd, az elég kínos lenne mindkettőnknek akkor is, ha így van, akkor is, ha nem. Viszont lehet, hogy jól esne neki elmondani valakinek a családból, megkönnyebbülne, ha tényleg erről van szó. Ti mit tennétek?
Ülj le vele és beszélj erről, ha 5-8mpnél tovább gondolkodik akkor kételkedhetsz. Mond neki h nem ítéled el, csak szeretnéd tudni.
Az is lehet, hogy nem talál normális férfit, amin nem csodálkoznék :)
18/f
"a húgom 24 éves
volt egy barátnője, aki hetente 4-5x ott aludt
egy egyszemélyes ágya volt, és abban aludtak mindig ketten"
Egy 24 éves egészséges ember, nem "alszik" azonos neművel egy egyszemélyes ágyban!!!
Ezek után nem kérdéses a dolog!
Szerintem valami ilyesmit mondj:
Olyan mintha valamit titkolnál előlem....nem szeretném, ha csinálnád magadnak a problémát, ezért bármi van, meséld el. Arra is gondoltam, hogy talán leszbikus vagy, és ezt titkolod...
20/leszbikus
Hello,lányok,nemrég olvastam egy szupi leszbi könyvet: Gulisio Tímea - Baszorkányok.
Márkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!