Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Leszbikus lenne a 14 éves húgom?

Leszbikus lenne a 14 éves húgom?

Figyelt kérdés

Ma oda kellett ülnöm a gépéhez, mert az enyém nem indult.. Beléptem facebookra és alapból az övébe jelentkezett be. Láttam, hogy egy pasi a profilképe, és megvoltak nyitva a chatablakok és angolul olyanokat írogatott csajoknak, hogy megpuszilná a nyakukat, mennyire szexi, kívánja, stb.

Elég fura lány, semmilyen lányos dolog nem érdekli, fekete zenekaros ruhákat hord, pasija nem volt, barátai sincsenek nagyon, elég nap csak a facebook megy.

Mit gondoltok erről?

2014. jan. 24. 12:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hogy az, de lehet, hogy csak kíváncsi. Ha nagyon érdekel beszélj vele erről. :)
2014. jan. 24. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

14 évesen fura is lenne, ha már pasija lenen (szerintem ez nem mérvadó mármint)

lehet, hogy leszbikus, lehet hogy még kitalálja...lehet csak jót szórakozik a csajokon..

tiniként én is adtam ki magam pasinak csak poénból, meg kíváncsiságból, hogy reagálnak a lányok..

Hetero vagyok...

ne gyárs elméleteket.

amúgy min változtat, ha a tesód a saját neméhez vonzódik?

2014. jan. 24. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Enis arra tippelnek, amire az elozo valaszolo, kivancsi, hogy hogy reagalnak a lanyok es szorakozik veluk. De az is elofordulhat, hogy leszbikus vagy annak hiszi magat, de csak a kamaszkor. Meg rengeteget valtozhat es fog is:)
2014. jan. 24. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Volt egy ismerősöm, 15-16 éves volt, lány volt, és rögeszméje volt, hogy ő egy fiú, női testben. Már annyira, hogy elkezdett kutakodni az interneten gyógyszerek után, amivel fiúvá, férfivé alakulhatna.

Van is ezeknek ilyen oldaluk, azt hiszem, pinkvanilla a neve.

Ez már náluk egészen kisgyerek kortól kezdődik, onnan vehető észre, hogy iszonyodnak attól, ha kislányos, nőies dolgokat akarnak rájuk tukmálni.

Sokféle variáció van erre, reméljük a húgod ennyire nem komoly.

2014. jan. 24. 12:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy leszbi lenne.
2014. jan. 24. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom :DDD Nem leszbikus XD ... Nekem a leírásból teljesen egyértelművé vált, hogy csak szívatja azokat a pasikat. Nekem is van xxx ezer fekete pólóm, és van köztük rengeteg zenekaros. De nem vagyok ferde hajlamú. :) Van egy legjobb barátnőm, ő speciel leszbikus. Nagyon csinosan öltözködik, de ugyanúgy, mint ahogy átlagosan a többi lány. Sok pasi bepróbálkozott / bepróbálkozik nála, tehát ez nem mérvadó.
2014. jan. 24. 14:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ettől nem leszbikus csak keresi az identitását/helyét a világban.

Én pl utálom a focit meg a sört ilyen alapon rám is mondhatnák h meleg.

25 F

2014. jan. 24. 18:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Egy pasinak ADJA KI MAGÁT és a pasi nevén ilyeneket írogat! Ez hol normális?....
2014. jan. 24. 18:11
 9/17 Frigg ***** válasza:
100%

Kamasz... amikor mi voltunk ennyi idősek a barátnőimmel, mi is szórakoztunk hasonlóval, pedig egyikünk sem leszbikus.

Mit tudom én, lehet csak poénkodik, lehet kíváncsi, unatkozik.. fogalmam sincs.

Amúgy meg mi a neve facebook-on? Mert ha a saját nevét használja, vagy másik lány nevet, akkor nem oszt nem szoroz a pasi profilkép.

23/N

2014. jan. 24. 18:37
 10/17 A kérdező kommentje:
De mondom pasiként.. Pasi profilkép, pasi név... És nem csak kipróbálja ez, hanem már kb 2 éve ezt csinálja
2014. jan. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!