Leszbikus lenne a 14 éves húgom?
Ma oda kellett ülnöm a gépéhez, mert az enyém nem indult.. Beléptem facebookra és alapból az övébe jelentkezett be. Láttam, hogy egy pasi a profilképe, és megvoltak nyitva a chatablakok és angolul olyanokat írogatott csajoknak, hogy megpuszilná a nyakukat, mennyire szexi, kívánja, stb.
Elég fura lány, semmilyen lányos dolog nem érdekli, fekete zenekaros ruhákat hord, pasija nem volt, barátai sincsenek nagyon, elég nap csak a facebook megy.
Mit gondoltok erről?
14 évesen fura is lenne, ha már pasija lenen (szerintem ez nem mérvadó mármint)
lehet, hogy leszbikus, lehet hogy még kitalálja...lehet csak jót szórakozik a csajokon..
tiniként én is adtam ki magam pasinak csak poénból, meg kíváncsiságból, hogy reagálnak a lányok..
Hetero vagyok...
ne gyárs elméleteket.
amúgy min változtat, ha a tesód a saját neméhez vonzódik?
Volt egy ismerősöm, 15-16 éves volt, lány volt, és rögeszméje volt, hogy ő egy fiú, női testben. Már annyira, hogy elkezdett kutakodni az interneten gyógyszerek után, amivel fiúvá, férfivé alakulhatna.
Van is ezeknek ilyen oldaluk, azt hiszem, pinkvanilla a neve.
Ez már náluk egészen kisgyerek kortól kezdődik, onnan vehető észre, hogy iszonyodnak attól, ha kislányos, nőies dolgokat akarnak rájuk tukmálni.
Sokféle variáció van erre, reméljük a húgod ennyire nem komoly.
Úristen ettől nem leszbikus csak keresi az identitását/helyét a világban.
Én pl utálom a focit meg a sört ilyen alapon rám is mondhatnák h meleg.
25 F
Kamasz... amikor mi voltunk ennyi idősek a barátnőimmel, mi is szórakoztunk hasonlóval, pedig egyikünk sem leszbikus.
Mit tudom én, lehet csak poénkodik, lehet kíváncsi, unatkozik.. fogalmam sincs.
Amúgy meg mi a neve facebook-on? Mert ha a saját nevét használja, vagy másik lány nevet, akkor nem oszt nem szoroz a pasi profilkép.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!