Leszbikus lenne a 14 éves húgom?
Ma oda kellett ülnöm a gépéhez, mert az enyém nem indult.. Beléptem facebookra és alapból az övébe jelentkezett be. Láttam, hogy egy pasi a profilképe, és megvoltak nyitva a chatablakok és angolul olyanokat írogatott csajoknak, hogy megpuszilná a nyakukat, mennyire szexi, kívánja, stb.
Elég fura lány, semmilyen lányos dolog nem érdekli, fekete zenekaros ruhákat hord, pasija nem volt, barátai sincsenek nagyon, elég nap csak a facebook megy.
Mit gondoltok erről?
jó...
akkor leszbikus
ezt akartad hallani?
igen normális...12 évesen kitalálta és jó móka...
Amúgy azt hogy milyen identitásún csak ő fogja tudni megmondani...
Nem kell kombinálni, ha annyira kíváncsi vagy, kérdezd meg!
kicsit viszont elgodolkodhatnál...ha mindenki azt állítja ez nem jelenti azt...vagyis ennyiből nem lehet ilyesmire következtetni,akkor abban lehet valami
Azt nem tudom h mi benne a jó móka, de 14 évesen már el tudja dönteni h milyen identitású.
És ha leszbikus akkor na puff ez van, senkinek nem lesz tőle baja.
Én ismeretem szintén 14-es srácot aki ekkor jött rá h meleg. Ezt 3 évvel később bevallotta a szüleinek mert nem bírta az állandó hazudozást.
Ettől semmivel nem tartom rosszabb embernek.
hehehehew.. ha lenne nővérem, esküszöm azthinném hogy rólam beszélsz.
12 évesen anyum letörölte a rendes facebookomat és én meg unatkoztam fb nélkül, és mivel még meg akartam szivatni a barátnőmet, persze nem durván, csináltam egy pasi facebookot. vicces volt nagyon, sok sok csaj akart engem és mondtam nekik egy két pasis gondolatot. suliban egésznap ezekről a hülye csajokról beszéltem, akik azthitték h fiú vagyok és nőies kedvességem miatt rögtön azthitték h egy cuki fiú vagyok. pedig még profil képnek sem raktam be semmilyen kamu fiú képet *cápákat meg mangákat raktam* aztán összegyűlt több mint 3000 ismerős és el kezdtem hirdető oldalnak használni, mert h ha megosztok valamit azt rögtön 100an likeolják és azért ez nem egy rossz dolog a mai netes világban.
Azóta voltak pasijaim. De hívhatom magamat biszexnek is ettől függetlenül, na és aztán. de jó kis szórakozás, és a netes dolgok is ugyanúgy sőt talán jobban, megtudják dobogtatni a szívet, mint a valóság.. kérdés h ő ezt mikor unja meg^^ én meguntam többször aztán visszatértem:)
de ennek köszönhető, hogy sokkal több önbizalmam van, mert nem félek h a csajok lekritizálnak, mert látom az amögötti szándékokat, és ezért inkább büszke vagyok magamra, és több szerencsém van a pasiknál is^^ ettől még nem lettem leszbikus, max biszex, és a biszexből még bármi lehet. na és ha csaj, na és ha pasi igaziból tök mindegy, aki számít az elfogadja.. az már nem fog számítani aki nem:3 szaal bármilyen a hugid szeresd.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!