Anyoskent hogy fogadnatok ezt a kapcsolatot?
És az mégis mit számít, hogy hogy néz ki a nő?
Elég korlátolt lehetsz, már bocsánat..
A súlyfelesleg szerintem egy anyóst nem kell hogy zavarjon. Lehet ők így tetszenek egymásnak a legjobban. Ha tíz -tizenöt évvel lenne idősebb akkor sem ezt kellene nézni, hanem azt hogy szereti-e a fiad és az unokád. Mivel csak öt évvel idősebb, az semmit sem jelent. Viszont ismertem olyan anyóst aki a menyét azért zaklatta mert két hónappal idősebb volt a fiánál. Szerinte ez nem illett. Nem vette észre hogy boldog a gyereke. Próbálj meg nem ilyen lenni. Az udvarlás időszakában a férfiak általában több dolgot vásárolgatnak a kiszemelt nőnek. Később ez valamelyest csillapodni fog.
Szerintem csak annyit mondhatsz nekik hogy a gyerekkel is foglalkozzanak.
Ha jól értem, a fiúnak van egy gyereke az elözö kapcsolatából, és nem hozza elég gyakran HOZZÁD el.
Ennek nem feltétlen van köze az új barátnöhöz, és a láthatás nem a nagyszülöt jelenti.
Az meg, hogy a barárnö hogy néz ki, illetve mennyit költ rá a fiad, NEM TARTOZIK rád, ne akarj beleszólni.
Max annyit mondhatsz, hogy foglalkozzon többet a gyermekével (már persze ha ténylegesen hanyagolja)
Hogy a fiad kivel van együtt? Akit szeret és szeretik gondolom...
Hogy hogy néz ki a választotja? Na és? A férjemnek előttem mindíg vékony barátnői voltak, rajtam meg van egy kis súyfelesleg.. (főleg szülés után na mind1)
Asszem erre mondják, hogy ilyen az élet...
Kicsit kiakasztott ez a kérdés már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!