Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejeznetek be a kapcsolatot egy hazas emberrel?
Figyelt kérdés
Egy buliban tortent az ismerkedes. Van egy felesege es egy gyereke. De allandoan keres ajandekokat vesz tulajdonkeppen eleg komollya valt a kapcsolat. Unnepeket itt toltott a felesege nem tud rola.Viszont ez nem jo igy mar hogyan lehetne befejezni?Azt mondja hogy holnap beadja a valopert ervekkel nem lehet meggyozni. Mit tennetek hogy ne valjon el miatattok?2014. nov. 23. 17:04
1/10 anonim válasza:
Gyorsan fejezném be. Nem fogja a válópert beadni, azt csak neked adta be.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnem ha beadna. Megismertem egy fuggetlen ferfit azota hivogat,rozsacsokrot hoz nem tud beletorodni.
2014. nov. 23. 17:09
3/10 anonim válasza:
Találkozzatok mondd meg neki,hogy ennyi volt és többet ne vedd fel ha keres ne fogadj el tőle semmit! Sírva könyörgök szakíts vele mielőtt idegroncs lesz belőled,hidd el tapasztalat!
4/10 anonim válasza:
Én egyszerűen felhívtam telefonon, és megmondtam, hogy ennyi volt.
5/10 anonim válasza:
"Nézd, Szívem! Szép volt, jó volt, elég volt, ennyi volt."
Ha továbbra is keres nem reagálni rá, ahonnan lehet, letiltani, nem állni vele szóba.
Hát így.
6/10 anonim válasza:
Nem vagyok ku.rva, ugyhogy nalam ez kilove. Egyszer jartam ugy, hogy kulfoldon jartamban osszeismerkedtem valakivel, akinek allitolag felesege volt, ahogy megtudtam, az volt az elso, hogy szakitottam es szoltam a felesegnek. De akkora riherongy sosem leszek es nem is voltam hogy hazasemberrek dugassam magam.
7/10 anonim válasza:
Utolsó, kérésed teljesítve, lepontoztalak. Nem másért, az undorító stílusod miatt, ahogy írsz!
8/10 anonim válasza:
Én is lepontoztalak, ha már így kértél. 10 éve házasságban élek, gyerekeink vannak, hűségesek vagyunk egymáshoz a férjemmel, tehát nem tartom magam szukának. De! Egy ilyen kapcsolatban azt figyelembe venni, hogy az egyik fél házas, barátnője van, stb., nem-e esetleg annak kellene, aki elkötelezte magát? Nem szép dolog, nem támogatom, sose csináltam ilyet, meg nem is a kérdésre válaszoltam, na, lehet engem is lepontozni:)
9/10 anonim válasza:
Akkor bassz..átok meg az an..yátokat, kutyák.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom?
Roppant színvonalasak a hozzászólásaid... Láttál már férfit vagy gyerekeket legalább képeken???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!