Hogy fogadnátok ha kiderülne hogy a húgotok leszbikus/biszex?
Figyelt kérdés
Főleg nővérek válaszára vagyok kíváncsi, de természetesen írhatnak fiúk is és fiatalabbak testvérek is.2014. dec. 6. 18:16
1/16 anonim válasza:
Elfogadnám szó nélkül, de sajnálnám nagyon őt hogy a hagyományos családi élet szépségeit nem ismerheti meg ha leszbikus. Ha biszex azt is tudomásul venném és folytatódna az élet tovább.
2/16 anonim válasza:
Elfogadnám, és elbeszélgetnék vele, hogyan érzi, és hová pozicionálja magát.
3/16 anonim válasza:
Pozitívan. Ugyanúgy a kishúgom maradna és továbbra is támogatnám mindenben. Semmit nem változtatna ez a tény a kapcsolatunkon, esetleg közelebb hozna minket. Jó érzés lenne tudni, hogy még ezt is megosztja vele, mert bízik bennem ennyire.
5/16 anonim válasza:
Nővér vagyok, a húgom biszex. Miért kéne bárhogy is fogadnom? Eddig sem azért szerettem, mert a fiúkat szereti.
Mivel van egy zsánere belsőre, ezért a barátnője pont olyan, mint az előző pasija, csak más a neme.
6/16 anonim válasza:
tudomásul venném. ennyi. nem reagálnék sehogy sem. van egy húgom, ha most bejelentené, ugyanúgy néznék rá, mint korábban. nem változna semmi. nekem a legjobb barátnőm is leszbikus. nem jelent semmit, lány neveket kéne a tesó párjánál megtanulni, aztán kész.
7/16 anonim válasza:
Ez az ő magányügye, mindenkinek joga van azt kezdeni az életével amit ö szeretne.
Semmi olyat nem tesz amivel ártana másnak.
Simán eltudnám fogadni bár egy rokonom sem leszbikus v meleg.
8/16 anonim válasza:
hát jobban, mintha az öcsém lenne meleg
9/16 anonim válasza:
Teljen hidegen hagyna, hogy meleg vagy nem meleg, csak volna. Nem lennék ilyen nagyon magányos.
10/16 anonim válasza:
Nabumm én meg szeretem a töltöttkáposztát. Nincs mit fogadni ezen, az ő dolga. Reménykednék, hogy a majdnani párja tud jó töltöttkáposztát főzni és nem irigy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!