Az öcsém őrült lehet?
azért téged is el lehetne vinni orvoshoz dühkezelés céljából...
gondolom annyi ész és gerinc nincs benned, hogy megkérdezd tőle, mi bántja
Tini, és valószínűleg enyhén depressziós is.
Marha büszke lehetsz magadra, hogy mered cseszegetni...
Szerintem te sem vagy normális.
Nem tűnik olyan tragikusnak a helyzet. Egy 14 éves gyerek aki otthon ül és kockul a mobilon/számítógépen.
Rengeteg ilyen tini vagy,és én is azt mondom,ez még a jobbik fajta . És nem mindenkinek könnyű barátkoznia,sőt,mondok egy újat,vannak akiknek igényük sincs rá . Az öcséd lehet ,hogy introvertált típus,vagy nincs önbizalma /sok kamasznak nincs ebben a korban/ ,ahelyett,hogy addig b@.szogatod amíg el nem sírja magát szerencsétlen és dührohamot kap inkább elmehetnétek együtt valahova ,strandra,kirándulni stb nyugodtan elhívhatod a te barátaiddal is,nem nagy a korkülönbség.
Amúgy még egy /halk/ megjegyzés :D : Ha csípkeded,rondán beszélsz vele,rugdosod,akkor ne tituáld őrültnek ha rádtámad és agyonver egy távirányítóval :D
Igazából ezt a "konfliktust" nem tudom komolyan venni,mi is gyilkoltuk egymást a testvéreimmel,de olyan 10-11 évesen illik kinőni ebből :D 16 évesen meg már nagyon gázos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!