Utálom az öcsém barátnőjét, szerintem nem illenek össze, mit lehet tenni?
"mit lehet tenni?"
Befogni a szádat, mert ez kettejük dolga. Ha az öcsédnek jó, akkor mit akarsz? Ha "évek óta" együtt vannak, akkor nekik így megfelel.
"Hogy mondjam el öcsémnek (szereti nagyon), hogy nem lesz belőle jó családanya, még hasonló sem!! ?"
Ezt honnan akarod tudni, a jövöbe látsz? Honnan tudod, hogy az öcsédnek ugyanaz jelenti a jó családanyát, ami neked?
Mit tehetsz? Nyelsz! Amikor meg öcséd rájön mekkora hülye volt, odatartod a vállad, hogy kisírhassa magát.
Más ember magánéletébe főleg párkapcsolatába még a legnagyobb jó szándék ellenére sem lehet.
Ha beleszólsz, te jössz ki belőle rosszul.
Ha az öcséd így boldog, akkor hadd legyen..
Legfeljebb ha erről a témáról - párkapcsolatról - beszélgetsz egyszer vele, föltehetsz neki kérdéseket, amelyek nem bántóak, de esetleg elgondolkoztatják. Pl. arról, hogyan képzeli el az életét 2 év múlva, 5 év múlva, szoktak-e erről beszélni a barátnőjével, stb., ezzel segíthetsz, de csak nagyon óvatos legyél, ne adj tanácsokat!
Hajjajjjaj, miss tökéletes, képzeld, én is trehány disznó vagyok, mert bizony van, hogy 2 napig nem mosogatok el. (Aztán mi van akkor??? Elárulom neked, semmi nem történik, nem jön a világvége, még soha nem evett meg a kosz.)
Nem kell senkit szeretned, de közöd sincs ahhoz, hogy az öcséd hogy él. Nagyfiú már, el tudja dönteni, hogy mi a jó neki (ha nem jó, akkor meg joga van elrontani a SAJÁT életét). Ezt tiszteletben kell tartanod. Te is elronthatod a saját életedet, de az övét nem. És meg se javíthatod.
Honnan tudod, ki milyen családanya lesz? Egyáltalán milyen a jó családanya?
Aki óránként felnyalja a lakást, de egyébként fáradt és ideges, nincs ideje a férjére meg a gyerekre, mert első a takarítás, vagy olyan, aki mellett boldog az öcséd, még akkor is, ha néha 2 napig áll a mosogatnivaló?
A TE életedben egyébként minden annyira tökéletes, hogy ráérsz az öcsédét élni?
Tényleg nem szerencsés ebbe kívülről beleszólnod. Lehet hogy pl. a szex kiválóan működik köztük, ez esetben pedig mindkét fél többet megbocsát a másiknak.
Jó csajoktól én is kértem meggyőződés nélkül is bocsánatot. :)
Kedves Kérdező! És akkor mi van, ha az öcséd nem ugyanúgy látja őt, mint te? Vagy, ha számára a családanya nem azt jelenti, hogy valaki minden nap főz és elmosogat? Igaza van az első hozzászólónak ebben!!! Mi van, ha az öcséd szellemi szintjéhez megfelel ez a "lusta disznó", és szereti őt?
Hogy is van a mondás? Istenem, ne azt add meg nekem, amit szeretnék, hanem azt, amire szükségem van. Ez nagyon igaz, az öcsédnek erre van szüksége, pl. ha eltartja, lehet, hogy ezáltal érzi magát férfinak. Vagy ha a csaj a suli után (gondolom komoly egyetem, ha 24 évesen még tanul)gyereket szül, a férjétől "függ" majd, szóval lehet, hogy a tesódnak ez is legyezgeti a hiúságát.
Simán lehet, hogy épp egy ilyen "lusta disznót" keresett magának és nem is akar egyenrangú társat.
Szerintem tenni semmit sem kell, támogatni kell őt mindenben, bárhogyan is alakul az élete, a lánnyal vagy nélküle. Ne fordítsd magad ellen a saját tesódat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!