Utálom az öcsém barátnőjét, szerintem nem illenek össze, mit lehet tenni?
Köszönöm azoknak, akik normálisan, kerek mondatokkal,nem bunkó stílusban ,értelmesen közölték, velem, hogy hülyeség ilyesmibe beleszólni, és egyáltalán ilyeneken gondolkodni!
A többiek meg kár hogy írtak, mert csak felidegesített, hogy milyen emberek vannak.
ez fura, a mi kapcsolatunk is hasonló :) óriási és nem halk balhékat le tudunk vágni, de szeretjük egymást, sőt, az ilyenek után talán mégjobban :D én (a lány) a te megítélésed szerint lusta disznó vagyok, van, hogy akár 3-4 napig nem mosogatok, képzeld! megjegyzem, az öcséd is lusta disznó ezek szerint, mert ő sem mosogat? és suliból hazaérve igen, fáradt az ember. oké, hogy az nem munka, de (pl én esetemben) napi 8 óra folyamatos koncentrálás és jegyzetelés után igenis agyilag ki lehet égni. a mi kapcsolatunk annyiban különbözik, hogy nem tart el a barátom. van, hogy neki van pénze, van, hogy nekem.
mindezek ellenére szeretjük egymást, fantasztikus család leszünk, és a koszos tányér sem fog minket éjszakánként meggyilkolni. más az értékrendetek. ne szólj bele az életükbe.
Pedig nagyon is a tekapcsolatodrol szol a dolog. Pontosabban arrol, h erted nem tesz meg annyit a baratod, mint a az tesód az élettársáért
Irigy nösteny vagy es tutti h a te kapcsolatod teljesen csöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!