Az öcsém megőrült?
Figyelt kérdés
Az öcsém mindig megy az anyukám után,mindig mindenkinek a seggébe van. Nem hogy egyedül nem mer otthon maradni,hanem külön légtérbe sem??Mi a fene van vele?Szerintetek ez normális? Vagy elvigyük pszichológushoz?Mert hogy fél a szellemektől meg mittomén mitől amikor többször is normálisan a szemébe mondtuk hogy nem léteznek! Mitől van ez? SOS (Amúgy 6éves most kezdte az elsőt)?2014. márc. 25. 16:11
1/3 anonim válasza:
6évesen ez teljesen normális, én még 16évesen is féltem a szellemektől , ufóktól stb... az meg hogy mi létezik és mi nem mindenkinek a szíve joga eldönteni,hogy miben hisz!
2/3 anonim válasza:
Hallott,látott valahol valamit erről és még nem érti,nem tudja feldolgozni! Szerintem nem kell szakember csak egy mélyreható,de vidám alaphangulatú beszélgetés!Szerintem persze!
3/3 anonim válasza:
Én nem tudom hogy egy 6 éves gyerektől mit vársz! Ha fél a szellemektől, akkor szerintem idő előtt tud róluk. Ne engedjetek neki semmi olyan rajzfilmet, rajzot nézni/nézegetni, amelyben ijesztő dolgok vannak, mert egy - hozzá hasonló - 6 éves gyermekben ezek hosszú távon benne maradnak. Rövidesen ez el fog múlni, úgy hiszem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!