Az öcsém megőrült?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete a hat éves öcsém mindig azt csinálja hogy a kerti homokozóban még a fekete földnél is tovább ásik ,beleguggol beássa magát kb. derékig és ott ül a napon egész nap.Ha odamegyek és megkérdezem , pl. hogy nem éhes e akkor csak annyit mond "pszt , ne beszélj ilyen hangosan , nem hallom amit suttognak" , ha meg mégis akkor extra sok kaját kér , hogy tudjon adni "nekik" is.Egyáltalán nem duci az öcsém sose tudott megenni annyit mint most , és nem is látom rajta , hogy esetleg hízna.Még a kedvenc helyeire sem jön el velem , pl. játszótér , cukrászda , aquapark. Ha a szüleimet megkérdezem , ők csak annyit mondanak , úgy is be van naptejezve , had játszon csak a képzeletbeli BARÁTAIVAL, ez ebben a korban normális.Pedig sose nevezte "őket" a barátainak sőt , még csak neveket szem adott nekik. Szerintem ez kicsit bizarr , komolyan aggódom érte.2012. júl. 7. 23:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele a dologról. Kérdezd meg tőle mi a szitu. Lehet a föld szellemével beszélget. :D
2/9 anonim válasza:
Az egyik hogy be van naptejezve.Reggel bekenitek,aztán a napon ül egész nap?Hogyhogy nem kapott még napszúrást?A lányom is 6 éves,szokott úgy játszani hogy beszél "magában",de amit leírsz az más,ő nem játszik csak ül a homokozóban...beszélgess el vele este,mit is csinál.
3/9 anonim válasza:
Adj rá szalmakalapot, vagy valamit, hogy ne kapjon napszúrást, és vigyél neki ki rengeteg folyadékot, hogy ne száradjon ki. Ne aggódj, az öcséddel nincsen baj, ne nézd őrültnek.
4/9 anonim válasza:
A gyerekek látnak, hallanak olyat , amit mi nem. Fogadd el, hogy lát, hall, ne hurrogd le. De mindenképp beszélgess vele. És vedd komolyan Prbóbáld elérni, hogy elmesélje, mi történik Miket szoktak neki mondani? Miért akarja hallani? Mit szeretnének tőle?
Lányom is lát, tudo milyen ez Ilyesztő, de soha ne hurrogd le!!
Amúgy te mennyi idős vagy? Szerintem szüleid dolga lenne figyelni rá, és ennél kicsit komoyabban venni az egészet. Hívjatok öcsédhez egy "angyalkanénit", látót , aki tud neki segíteni feldolgozni, ami történik vele.
5/9 anonim válasza:
Azért a szüleid helyében én komolyabban venném ezt, hisz hirtelen kezdődött, tehát biztosan valami kiváltotta! - okés, hogy vannak képzeletbeli barátai sok kisgyereknek, de azért amit ő csinál az ennél több, és biztosan van háttere!
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne hívjatok hozzá se látót, se senkit, aki beszél vele. Hagyjátok békén, és fogadjátok el, hogy az öcsétek ezt csinálja. Meg fogjátok szokni. Nem hülye, és nem is őrült meg, plusz, felnőtt korában sem lesz ettől semmi baja. Meg aztán, akikkel beszélget sem örülnének neki, ha mindenki idegent odahívnátok a házba, annak meg főleg nem hogy ha el akarnátok Őket küldeni.
7/9 anonim válasza:
Na, javult már a helyzet? Vagy még mindig a homokozóban "beszélget"?
8/9 anonim válasza:
A szüleidet megkérdezted erről? Elsősorban rájuk tartozik. Szerintem is bizarr. Minden ok otthon?
9/9 anonim válasza:
Szerintem sem őrült az öcséd, de jó lenne, ha Te a bizalmába tudnál férkőzni, hogy megtudd, kikkel is beszélget. A szüleiteknek sem ártana egy kicsit jobban odafigyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!