Kislányom miért viselkedik úgy sokszor, mint aki megőrült?
Kitartás,kitartás és kitartás!!!
2,5éves dackorszak, az enyém 2éves és ő is csinál ilyet. Meg még kacifántosabbakat is, olyan szinten rám'cuppan', hogy nem tudok egész nap semmit csinálni. Türelem kell, rengeteg! Majd ez az idő is elmúlik!!!
Kedves kérdező, most úgy érzem, mintha valaki az én nevemben írta volna a kérdést. Háát... Minden egyes szó és mondat rám illik, a korom is... :-)) Csak az én gyermekem fiú.
Megfordult a fejemben, hogy a férjem írta ezt a kérdést...:-)) a nevemben.
Elmúlik, higgyétek el, ez az időszak. Pontosabban hullámzik. Azért merem ezt így leírni, mert mi átlendültünk ezen a ponton. Csak annyi, hogy én nem csapok rá, de én meg sírógörcsöt kapok, ami meglepő, mert érzelmes vagyok, de az ilyen sírórohamok idegenek tőlem. És mivel nagyon bántott ez a dolog, elkezdtem írogatni magamnak, mikor mi történt velünk, körülöttünk, és rájöttem, hogy oké, hogy dackorszak és vehemens természetű gyerek (valamit az anyjától is örökölni kellett, ha már kinézetre az apja!:D), de igazából mi voltunk a férjemmel az oka annak, hogy bevadult.
Egy nehéz időszakon vagyunk túl, ráadásul a kisfiunk súlyos AD-vel küzd, a mi stresszes, feszült viszonyunk a férjemmel rontott a bőrén, azaz jobban viszketett neki, amitől még feszültebb lett, és a probléma így generálta önmagát. Mikor úgy éreztem kész, itt a végem, feladom ezt az anyaság dolgot, ezt nem nekem találták ki, nem hiába szültem későn (én is 35 vagyok), akkor jöttem rá erre az összefüggésre, jó sokat beszélgettünk a férjemmel (nem egymással volt bajunk szerencsére, munkahelyi problémák), és tudatosan odafigyeltem, hogy nyugodt legyek. Hülyének fogtok nézni, de fogtam egy cetlit, ráírtam, hogy "Nyugodt vagyok, minden rendben van", és mint egy mantrát ismételgettem a kisfiamnak is. Ennek 1 hónapja, és annak ellenére, hogy a bölcsit is elkezdtük, sokkal-sokkal jobb és nyugodtabb a légkör, a gyereket mintha kicserélték volna, visszakaptam az én édes, ám szerfelett gazfickó kisfiamat!
Ja, és én is vettem Sedatif PC-t, még nem kezdtem el, de tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!