Agresszív 20 éves, kontra ovis gyerek?
Az oviba ahova a gyerekem jár van egy kisfiú, 6 éves körüli, okos értelmes kisgyerek. Valamiért a nagyobb testvére hozza viszi az óvodába (20 év körüli - gondolom a szülők dolgoznak), aki úgy beszél a kisfiúval mint ahogy a kutyákkal se szoktak. Szegény gyerek hiába csinál meg mindent ahogy csak tud, csak fenyegetést, meg kiabálást kap. (Hazamegyünk aztán szétb.sz.m a fejedet talán még az enyhébbek közé tartozik ezek közül) Az óvónők hallják, látják de nem csinálnak semmit. A nagyobb testvér velük is ordibál, valamennyire le tudják csillapítani, de ennyi. A szülőknek se tetszik amikor látják, de ez az ember nem hallgat senkire.
Félnek is bármit mondani, mert félnek, hogy a kisgyereknek még rosszabb lesz utána.
Pokol lehet az élete ennek a kisfiúnak, nagyon sajnálom és tönkre fogják tenni.
Mit lehet tenni?
Te kicsit (nagyon) be vagy gőzölve, Kérdező.
Vegyél már vissza kicsit, mielőtt felrobbansz, és ne ártsd bele magad más családok életébe!
21 -es
Mibe ártottam bele magam?
Egy kérdést tettem fel. Semmi más, egy kérdés. Nem több. Nem tettem semmit és nem is fogok, ami bárkinek kárt, vagy bajt okozna.
A kérdés nem az, hogy én hülye vagyok-e. Természetesen igen, ezt a társadalom ezen az oldalon reprezentált rétegétől most megtudtam :)
Viszont érdekelne, hogy mi a válaszod a feltett kérdésre?
Abból amit írsz azt szűröm le, hogy szerinted ez így van jól és maradjon minden ennyiben.
Tényleg szomorú hogy egyesek még mindig a szocializmus eszméit részesítik előnyben..Magyarul a család az magánügy.Régen ha az apa kék-zöld-lilára verte a családot, akkor sem csináltak semmit, mert hogy "családi ügy/probléma".
Én még mindig azt mondom hogy ez családon belüli erőszak..hiába nem történik tettlegesség (legalább is mások előtt).
Csak próbáljátok ki, milyen az amikor valaki minden áldott nap belétek köt, ordibál veletek..stb.A hozzáállások szerint ez normális..na persze..Sírva zokognátok a sarokban, ebben biztos vagyok!
Vagy ha ti viselkednétek így a gyereketekkel akkor ez normális?Vagy így is viselkedtek?Vagy a ti nagyobb gyereketek csinálná ezt a kisebbel, akkor nem égne a pofátokról a bőr?
Ja..biztos azért csukogatja be mindenki a szemét, hogy este legyen mit nézni a híradóban..így már értem!
Bocsáss meg, ha tévedek, de a legtöbb kérdés arra irányult, hogy hol vannak a szülők? Miért hagyják, hogy így bánjon a kicsivel és miért nem ők viszik oviba?
Itt elsősorban a szülőket kritizálták, hogy hogy tehetik ezt vele, mert abban egyetértek, hogy nem egy 20 éves feladata a gyerek ellátása és ebből a szövegből az derült ki, hogy nem csak néha-néha megy érte, hanem hogy ráruházták a felelősséget.
Különböző emberek vagyunk, különböző vérmérséklettel. Nem ismerjük a hátteret, mi csak külső szemlélők vagyunk.
De (mint végre leírtad) ha a szülők alkoholisták, képtelenek egy gyereknek megfelelő körülményeket biztosítani, akkor szólj a gyámügynek, vagy akárkinek, aki meghallgat. Az óvónénik, a többi szülő alá tudja támasztani az állításaidat.
Itt akkor is elsősorban a szülőket terheli a felelősség és azért voltak ilyen kommentek, mert te csak a nagy testvért marasztaltad el, de róluk eddig nem írtál.
Jézusom..egyeseknek nem egyértelmű hogy problémák vannak a családban, ha a szülőket szinte sose látni, és az oviba a 6 éves gyereket egy idegbeteg nemnormális ember hozza viszi??? :O
Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!