Magyar vizsla kontra gyerek?
Figyelt kérdés
van egy 5 éves magyar vizslánk illetve egy két és fél éves lányom szeretném egymáshoz szpokatni ugy hogy a vizsla hallgasson és reagáljon arra amit a gyerek mond.vagyis falkavezér legyen a lányom is. hogy lehetne egymáshoz szokatni tanitani? kérlek segítsetek (alapvető vezényszavára illetve hogy ne parázzon a gyerek a nála magasabb erösebb vizslátol2013. máj. 14. 12:48
1/8 anonim válasza:
Eddig mit csináltál? Nem volt veletek a kutya? Mert már a gyerek születése ELŐTT el kellett volna kezdeni a kutya fölé helyezni a babát... Ajánlanám neked Cesar könyveit, epizódjait, abban van gyerekes rész, hogy hogyan kell a rangsorban a kutya fölé helyezni, így marha hosszú lenne leírni...
2/8 sameths válasza:
Csak egy falkavezér van egy falkában.
3/8 anonim válasza:
A lányod nem lesz falkavezér. A kutya nem hülye, tudja, hogy a két éves gyerek, az nem felnőtt, nem alkalmas a kutya vezetésére.
4/8 anonim válasza:
Egy falkavezér van egy falkában, viszont egy családban meg egy sincs :) Csak vezetők tudunk lenni, falkavezérek nem. És azért ne mondjátok már,hogy a gyereknek a kutya alatt kell lenni a rangsorban, csak azért, mert gyerek :)
1es voltam amúgy...
5/8 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy a kutya alatt kell lenni, de hogy a 2 éves "kisbabát" nem fogja falkavezérnek nézni a kutya az is biztos! Nem hülye az az állat! Egy két éves gyerek meg különben sem képes rá, hogy szakértelemmel forduljon az állat felé.
6/8 sameths válasza:
A család a kutya szemében falka. És a családban kell lennie egy falkavezérnek, ha egyik szülő sem az, a kutya veszi át ezt a szerepet. Ha valaki képes a kutya felett állni, mint falkavezér (és ezt nem agresszióval vívjuk ki), akkor a kutya tudni fogja, hol a helye, ergo a kisgyerek a falka tagja lesz, nem pedig ellenség.
7/8 anonim válasza:
Nálunk úgy van hogy a saját kutyám hallgat rám, de ha jelen vagyok én is és apa is velem nem igazán foglalkozik apának viszont behódol. Nem tudom miért van ez.
8/8 anonim válasza:
Jézusom, a kérdés elolvasásakor azt hittem, megint egy "rottweiler kontra pitbull, melyik győzne?" jellegű kérdés... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!