Gyerek illetve baba meztelenül kontra fürdőruciban a strandon?
Én is a fürdőrucira,pelusra szavazok,bár engem nem zavar ha más gyereke pucéran van de a sajátomra mindig adok valamit.
Már csak azért is mert annyi beteg ember van,ki tudja h az éppen mellettem ülő pali mondjuk nem egy pedofil.
Míg kicsi volt fürdőpelusban volt, most már fürdőruhát adtam rá.
Én azért nem hagyom a lányomat meztelenül, mert nem tudom melyik bokorban bújik meg egy hülye pedofil állat. Lehet kicsi ennek a valószínűsége, de akkor is...
Amúgy engem nem zavar ha meztelen egy baba, pont nem érdekel ki, mit tart jónak. Bocsi, de más gyereke és szokása soha nem érdekelt.
Nekem is csak saját vélemény:
Egyrészt csak szobatiszta kortól illik (szabad?) strandra, medencébe vinni gyerkőcöt.
Másrészt ebben a korban már nem baj, ha megtanulja, mit rejtsen el idegenek előtt.
Harmadrészt nem csak illem, hanem némi higiéniai célja is van a fürdőrucinak.
Úszópelus, szobatiszta kortól fürdőnadrág/fürdőruha. Nem elsősorban azért, hogy ne fityegjen a kukaca, hanem higiéniai okokból.
Múlt héten a Velencei-tónál voltunk, és megdöbbentően sok kisgyereket láttunk teljesen meztelenül fürdeni, homokozni. Ez azért elég veszélyes, főleg egy kislánynál.
Két pici gyerekem van, strandon, de még a kertben is mindig van rajtuk bugyi. Utálom, ha ilyen pici gyerekek pucérkodnak, egyrészt ne üljön pucéron a fűben, másrészt ki tudja ki a fene bámulja meg, sose tudhatod, hol vannak a perverz alakok.
Azt is utálom, ha valaki pucér képet rak fel a gyerekéről a fb-ra vagy iwiw-re, hát az ott valóságos kánaán egy perverznek.
Itthon a lakásban a 4 fal között lehetnek pucéron a gyerekeim, máshol nem.
És teljesen hülyének nézem azt, aki szerint ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!